Oldal frissítése

75" Sony Bravia KD-75XE8596

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

75" Sony Bravia KD-75XE8596

4K HDR processzor X1

A kép szinte életre kel a nagyobb színmélység, részletgazdagság és szép textúra által, amely az erőteljes processzornak  köszönhető. Minden egyes képpont finomított, a jelenet egyes részeit a készülék kielemzi és összehasonlítja egy speciális képinformáció adatbázissal, amely külön foglalkozik a struktúrával, kontraszttal, színekkel és élekkel.   

TRILUMINOS színek

 A háttérvilágítás a hagyományos LED-TV-k fényerejéhez képest még nagyobb intenzitással reprodukálja a fényerőt, amit az egyedülálló algoritmus szabályoz, hogy a világos és a sötét árnyalatok közötti tartomány még szélesebb legyen. A világos színek világosabb és a fekete színek még mélyebb árnyalatokban pompáznak majd, különösen a HDR videók lejátszásakor. A TRILUMINOS  ezt követően külön-külön térképezi fel a színeket egy szélesebb palettán, hogy a színek ne legyenek túl élénkek vagy természetellenesek. A valósághű képvilággal minden jelenet életre kel.


Sony Bravia KD-75XE8596

Nagy 4K dinamikatartomány 

Ez a 75"-es televízió ötvözi a 4K képélesség, a fényerő, a szín, a részletgazdagság és a HDR nagy dinamikatartományának előnyeit. Most valóban kiélvezheted azokat a részleteket is, amelyeket eddig a sötét árnyékok vagy a napfény területe eltakart.

Sony Bravia KD-75XE8596

Élvezd a HDR-t még játék közben is

Ez a 4K HDR TV ideális társ a PlayStation 4 és PlayStation 4 Pro konzolokhoz. Élvezd a szórakoztató játékok világát az élénk textúrákkal és a megkülönböztető színekkel.


Sony Bravia KD-75XE8596 - A lenyűgözően kifinomult design

A panelt egy keskeny alumínium keretbe ágyazták, amely nem csak kivételesen jól mutat, hanem tökéletesen illeszkedik minden nappaliba. A hatékony tervezésnek köszönhetően a nemkívánatos kábelek nem zavarják meg a vonzó megjelenést, mivel intelligens szervezési rendszerrel rendelkezik. Így tökéletesen elrejtheted a kábeleket.  

A gyönyörű alumínium kivitel a tévékészüléknek csúcsminőségű megjelenést kölcsönöz.

Sony Bravia KD-75XE8596

Vegye ki az összes kábelt a set-top boxból vagy a Blu-ray lejátszóból egy egyedi állványba.

Sony Bravia KD-75XE8596

A Google Android és a Google Play világa

Az intelligens TV még okosabb lett. Fedezd fel a filmek, játékok és egyéb szórakoztató tartalmak világát a Google Play-en, ahol hatalmas, egyre növekvő kínálat vár Rád. A praktikus hangalapú szövegbevitel megkönnyíti a  keresést. Csak mondd meg, mit szeretnél,  például ha egy filmajánlást keresel, műfaj szerint. A Chromecast segítségével személyes eszközödről a lenyűgöző TV-képernyőre  viheted át a tartalmat.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube
SMART funkciók Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 167,7 cm
Magasság 103,2 cm
Mélység 28,4 cm
Magasság talp nélkül 96,8 cm
Mélység talp nélkül 5,3 cm
Tömeg 35,2 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS1020a3
Termékszám:  KD75XE8596BAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10