Oldal frissítése

75" Sony Bravia 9 K75XR90P

A kiszállítás
ingyenes
1 594 690 Ft

75" Sony Bravia 9 K75XR90P

Szívesen élveznéd otthon is a filmeket mozi minőségben? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen SONY TV. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett Mini LED technológiának és HDR10, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Ideal for PlayStation 5 kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. Eme SONY Smart TV a korszerű Android operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk szerelni, VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomag része.

Televízió 75
Televízió 75

75" Sony Bravia 9 K75XR90P televízió alapvető jellemzői

  • A lenyűgöző SONY TV mozivá varázsolja otthonod
  • Felejthetetlen látványvilág hála a modern Mini LED technológiának, és HDR10, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Ezen SONY Smart TV a korszerű Android operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Mini LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Acoustic Surface Audio+, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, DTS HD és DTS:X garantálja a kristálytiszta hangzást
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint okos távirányító, hangvezérlés és ECO mode
  • Egyéb közkedvelt funkciói: hang-kalibrálás
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Bravia Core, Google Play és Kuki

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ez a nagyszerű SONY TV képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. A Mini LED technológia, a jobb fényerő és kontraszt érdekében, több száz vagy akár több ezer zónára oszlik. A sötét helyeken a helyi fényerő-szabályozás funkció a felelős a háttérvilágításért. A local diming természetesen mérsékli a fényerőt, hogy a világos részeken sem következik be minőségromlás.

Televízió 75
Televízió 75

Mini LED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Ezen Mini LED technológiával rendelkező TV magával ragad.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, Dolby Vision és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az alkalmazkodjon az aktuális jelenethez. Hála a Dolby Vision technológiának, ragyogó színeket élvezhetünk még maximális fényerő mellett is.

Televízió 75
Televízió 75

Légy legyőzhetetlen gamer ezzel a lenyűgöző SONY TV-vel

A beépített játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a játékban. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és ideal for PlayStation 5 funkcióval a játék igazi élmény lesz. A VRR technológia lehetővé teszi a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást nyújt. Ez a remek SONY TV kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszerrel korlátlan szórakozást élhetünk át

Ezen Android smart TV számos hasznos funkciót tartogat, mint Google Assistant és Apple Home Kit. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami ideális lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyedén felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy manuálisan kellene beírniuk a címet a billentyűzeten. Mostantól lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Csak nyomjunk meg egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Televízió 75
Televízió 75

Használd ki a nagyszerű SONY TV összes smart funkcióját

Az intelligens funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan kapcsolódási lehetőségeket nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2 és DLNA. A moziszerű hangzásról olyan technológia gondoskodik, mint Acoustic Surface Audio+, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, DTS HD és DTS:X. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást nyújt több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és reálisabb lesz. A TV lehetővé teszi a hang kalibrálását, amely lehetővé teszi a hangbeállítások finomhangolását a szoba akusztikai adottságainak vagy a felhasználó személyes igényeinek megfelelően. A TV kiértékeli azt a környezetet, ahol található, és úgy kalibrálja az audio paramétereket, hogy optimális legyen a hangteljesítmény.

Televízió 75
Televízió 75

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a modern SONY Mini LED televízió elkápráztat multimédiás funkcióival. Amennyiben éppen nem érsz rá megnézni kedvenc műsorod, csak játszd fel USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd vissza később. Ha éppen semmilyen érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely speciális keresési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetőségünk van csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk. Hála az integrált webkamerának, indíthatunk videóhívásokat, használhatunk arcfelismerő alkalmazásokat, illetve sok más funkciót. A TV Calman Ready jelöléssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a professzionális képkalibrálást a Calman szoftver segítségével, ami széles körben használatos a profi audio-vizuális iparban.

Méretek:

103,4 × 166,7 × 39,7 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

96 × 4,8 cm (ma×mé)

Tömeg:

45 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player, Vodafone TV
SMART funkciók Okos távirányító, Hangvezérlés, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Apple Home Kit

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Webkamera, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 166,7 cm
Magasság 103,4 cm
Mélység 39,7 cm
Magasság talp nélkül 96 cm
Mélység talp nélkül 4,8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 165,7 cm
Tömeg 45 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens hangvezérléssel
Kód:  WS1020b3z4
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  K75XR90PAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15