Oldal frissítése

75" Philips The One 75PUS8919 75PUS8919

Ingyenes
szállítás boltjainkba
725 390 Ft

75" Philips The One 75PUS8919 75PUS8919

Örülnél, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen Philips televízió. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és AMD FreeSync Premium örvendezteti meg az igényes játékosokat is. A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 50W-os Subwoofer hangszóró felel. Eme Philips Smart TV a korszerű Titan OS operációs rendszert használja, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. Ha a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító része a csomagnak.

Televízió 75
Televízió 75

75" Philips The One 75PUS8919 75PUS8919 televízió legfőbb tulajdonságai

  • Ezen Philips TV-vel olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Nagyszerű vizuális élmény köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik a dinamikus jeleneteket
  • Azért, hogy nagyszerű hangzásban legyen részünk, 50W-os Subwoofer hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Ezen Philips Smart TV a korszerű Titan OS operációs rendszerrel van ellátva
  • Direct LED háttérvilágítással látták el
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X biztosítja a mozis hangélményt
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, webböngésző és ECO mode
  • További népszerű funkciói: hang-kalibrálás
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV és Deezer

Lenyűgözően éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ez a remek Philips televízió tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely rendkívüli élességet garantál. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást biztosít, amely dinamikusan alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 75
Televízió 75

LCD LED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Eme LCD LED technológiát használó TV kiváló vizuális szórakozást biztosít. A LED technológia nagy fényerőt biztosít, aminek hála nyugodtan filmezhetünk még jól megvilágított szobában is. A LED izzósort az LCD panel mögött helyezték el, amely megvilágítja a képernyőt, és tiszta képet biztosít.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10 az alapján állítja be a kép fényerejét, hogy éppen milyen jelenet zajlik. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához. Hála a Dolby Vision technológiának, még maximális fényerő mellett is garantált a gazdag színárnyalat-paletta.

Televízió 75
Televízió 75

Légy top játékos ezzel a nagyszerű Philips televízióval

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens játékosokat. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és AMD FreeSync Premium funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. A VRR technológia használatával garantált a játékok gyönyörű és sima, akadozás nélküli futása, emellett a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást biztosít. Ez a nagyszerű Philips televízió rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást biztosít

Ez a remek Titan OS okos TV számos érdekes funkciót rejt, mint például Google Assistant és Amazon Alexa. Ezentúl lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 75

Használd ki a nagyszerű Philips televízió összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy további eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az smart funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal kompatibilis, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Miracast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű hangzásról, mint Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül biztosít 3D térhangzást. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, ez lehetővé teszi a hang jóval pontosabb és hitelesebb terjedését a térben. Ezen a TV-n megtalálható a hang kalibrálása funkció, amely lehetővé teszi a hangbeállítások optimalizálását a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a felhasználó személyes preferenciáinak megfelelően. A TV kiértékeli a környezetet, amelyben található, és kalibrálja az audio paramétereket az optimális hangteljesítmény elérése érdekében.

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a fejlett Philips LCD LED televízió elkápráztat multimédiás funkcióival. Kivételes tulajdonságai közé tartozik a kiemelkedő Ambilight funkció. Ez a TV hátuljába integrált világítási rendszer. A színes LED-eknek köszönhetően fényhatás keletkezik a képernyő körül, amely reagál a megjelenített tartalom változásaira. A cél a TV nézés élményének javítása, illetve a még nagyobb és dinamikusabb képernyő benyomásának a kialakítása. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely speciális keresési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. A TV Calman Ready jelöléssel rendelkezik, amely professzionális képkalibrálást tesz lehetővé a Calman szoftverrel, amit gyakran alkalmaznak a profi audio-vizuális iparban.

Színmélység:

8

Méretek:

103,274 × 167,046 × 37,1 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

97,034 × 8,41 cm (ma×mé)

Tömeg:

36,66 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Színmélység 8

Rendszer

Operációs rendszer Titan OS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 167,05 cm
Magasság 103,27 cm
Mélység 37,1 cm
Magasság talp nélkül 97,03 cm
Mélység talp nélkül 8,41 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 80,7 cm
Tömeg 36,66 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 50 W
Beépített audio Subwoofer
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,3 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Antracit
Kód:  WC389u70
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  75PUS8919/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15