Oldal frissítése

75" Philips 75PUS8319

Ingyenes
szállítás boltjainkba
586 590 Ft

75" Philips 75PUS8319

Szeretnéd otthonod kényelméből is mozi minőségben élvezni a filmeket? Akkor biztos jól jönne neked ezen Philips TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Engedd, hogy elvarázsoljon a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és VRR (Variable Refresh Rate) és 20 s-es válaszidő kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel. Eme Philips Smart TV a modern Linux operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk szerelni, VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 75
Televízió 75

75" Philips 75PUS8319 televízió lényegesebb paraméterei

  • Eme Philips televízióval olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Felejthetetlen látványvilág hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • A TV 20 s válaszidőt garantál
  • Azért, hogy lenyűgöző hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Eme Philips Smart TV a korszerű Linux operációs rendszert használja
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS:X és Dolby Digital + garantálja a kristálytiszta hangzást
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, webböngésző és ECO mode
  • További közkedvelt funkciói: hang-kalibrálás
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV és Deezer

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ez a nagyszerű Philips tévé képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. Pontos zóna-háttérvilágítást biztosít a Direct LED technológia, amely intelligensen alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 75
Televízió 75

LCD LED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV kiváló vizuális szórakozást nyújt. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást garantál, amely kellemes filmezést tesz lehetővé még jól megvilágított szobában is. A LED izzósor az LCD panel mögött kapott helyet, amely tiszta képet eredményez.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10 a jelenet maximális fényereje alapján állítja be a kép fényerejét. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően.

Televízió 75
Televízió 75

Válj profi gamerré ezzel a lenyűgöző Philips TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód és VRR (Variable Refresh Rate) funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. A VRR technológia használatával garantált a játékok gyönyörű és sima, akadozás nélküli futása, míg a gyors frissítési frekvencia gondoskodik a hihetetlenül rövid válaszidőről. Ezen Philips TV kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Korlátlan szórakozásban lehet részünk a legújabb operációs rendszerrel

Ez a modern Linux okos TV sok vonzó funkciót rejt, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Televízió 75

Használd ki a fejlett Philips televízió összes okos tulajdonságát

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Köszönhetően az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Nagyszerű választás mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Miracast. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS:X és Dolby Digital +. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül nyújt 3D térhangzást. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek hála a hang jóval pontosabban és hitelesebben terjed a térben. Ezen a TV-n lehetséges a hangkalibrálás, amely lehetővé teszi a hangbeállítások optimalizálását a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV elemzi a környezetet, amelyben található, és úgy kalibrálja az audio paramétereket, hogy a hangteljesítmény optimális legyen.

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a modern Philips LCD LED TV elvarázsol multimédiás funkcióival. Az Ambilight egy extra kiegészítő, amely felejthetetlen vizuális élményt nyújt. Ez egy világítási rendszer, ami a TV hátuljára van szerelve. A színes LED-eknek köszönhetően fényhatás keletkezik a képernyő körül, amely a megjelenített tartalomtól függően változik. A cél a vizuális élmény optimalizálása TV nézés közben, illetve olyan érzet kialakítása, hogy még nagyobb és dinamikusabb képernyőt nézhetünk. Ha semmi érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális keresési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat.

Színmélység:

8

Méretek:

103,274 × 167,046 × 34,12 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

97,32 × 8,51 cm (ma×mé)

Tömeg:

31,55 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG
Színmélység 8

Rendszer

Operációs rendszer Linux
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 20 s
Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 167,05 cm
Magasság 103,27 cm
Mélység 34,12 cm
Magasság talp nélkül 97,32 cm
Mélység talp nélkül 8,51 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 81,35 cm
Tömeg 31,55 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC389u69
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  75PUS8319/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05