Oldal frissítése

75" Hisense 75U6NQ

Ingyenes
szállítás boltjainkba
590 490 Ft

75" Hisense 75U6NQ

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ezen HISENSE TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett Mini LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a tengernyi sorozat és film az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Ideal for PlayStation 5 és 9,8 ms-es válaszidő garantálja minden igényes játékos elégedettségét. Ezen HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszert használja, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését sötét szürke szín teszi tökéletessé. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 75
Televízió 75

75" Hisense 75U6NQ TV lényegesebb tulajdonságai

  • A csodálatos HISENSE televízióval otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Lenyűgöző látványvilág köszönhetően a modern Mini LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • A TV 9,8 ms válaszidőt nyújt
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Ezen HISENSE Smart TV a fejlett Vidaa operációs rendszert használja
  • Mini LED háttérvilágítással látták el
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos és Dolby Audio MS12 gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói közé tartozik hang-kalibrálás, automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, NFL, NBA és UEFA,tv

Egy igazán éles kép, amely rendkívüli élményt nyújt

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ez a remek HISENSE TV lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. A Mini LED technológia rengeteg zónára van felosztva annak érdekében, hogy sokkal jobb helyi fényerőt és kontrasztot biztosítson. A helyi fényerő szabályozás-funkció gondoskodik a háttérvilágításról a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem romlik a világos részek minősége sem.

Televízió 75
Televízió 75

Mini LED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Eme Mini LED technológiát használó TV kiváló vizuális szórakozást nyújt.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően. A Dolby Vision nagyon gazdag színárnyalat-palettát kínál még maximális fényerő mellett is. A Dolby Vision kiterjesztése a Dolby Vision IQ. Ez az okos technológia a TV-n elhelyezett érzékelő segítségével, a környezeti fény alapján állítja be a tökéletes képet.

Televízió 75
Televízió 75

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a nagyszerű HISENSE TV-vel

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens játékosokat. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és ideal for PlayStation 5 funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. A VRR technológia lehetővé teszi, hogy a játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül fussanak, emellett a gyors frissítési frekvencia nagyon rövid válaszidőt garantál. Ezen HISENSE TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást biztosít

Ez a modern Vidaa smart TV számos érdekes funkciót tartogat, mint Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Rendkívül gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzeten a nevére kellene koppintaniuk.

Televízió 75
Televízió 75

Használd ki a modern HISENSE tévé összes okos tulajdonságát

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell külső eszközöket csatlakoztatniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális társ minden háztartásba

Olyan kapcsolódási lehetőségeket tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast és WiFi 5. A moziélményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos és Dolby Audio MS12. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben. A TV hangkalibrációs funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi a hangbeállítások optimalizálását a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV elemzi környezetét, ahol található, és beállítja az audio paramétereket az optimális hangteljesítmény érdekében. Biztosan értékelni fogod az automatikus hangerőszabályozás lehetőségét. A TV valós időben figyeli az aktuális hangerőt, és úgy állítja be, hogy minimalizálja a hangos és halk hangok közti átmenetet amikor átváltunk egyik programról a másikra, vagy reklám következik. Nagy előnyt jelent, hogy a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét külön tudjuk állítani. Fejhallgató használatakor saját igényeink szerint állíthatjuk be a hangerőt anélkül, hogy az befolyásolná a beépített hangszóró hangerejét.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás funkciókhoz

Ez a remek HISENSE Mini LED televízió elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha unalmas a TV műsor, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely speciális keresési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai mód segítségével módunkban áll leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

102,6 × 167,3 × 31,3 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

96 × 7,6 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

28,9 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és kompozit

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 75 " (190,5 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 9,8 ms
Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 167,3 cm
Magasság 102,6 cm
Mélység 31,3 cm
Magasság talp nélkül 96 cm
Mélység talp nélkül 7,6 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 139,9 cm
Tömeg 28,9 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Sötét szürke

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás, Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens hangvezérléssel
Kód:  HIS020l9g07
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  75U6NQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15