Oldal frissítése

65" TCL 65V6B

Ingyenes
szállítás boltjainkba
320 990 Ft

65" TCL 65V6B

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ez a remek TCL TV. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan levesz majd a lábadról a rengeteg válogatott sorozat és film a közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming elégíti ki minden igényes játékos igényét. Ezen TCL Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszerrel van ellátva, és egy valóban lenyűgöző dizájn fokozza megjelenését. A TV megjelenését titán szín varázsolja tökéletessé. A TV-t VESA szabványú tartóval lehet a falra szerelni, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító a csomag része.

Televízió 65
Televízió 65

65" TCL 65V6B televízió fő tulajdonságai

  • A lenyűgöző TCL TV igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Lenyűgöző vizuális élmény köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen TCL Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszerre támaszkodik
  • Direct LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • Dolby Audio gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Radio FM, Eurosport, TennisTV, FIFA+, NFL, MLB, UEFA,tv, Google Meet, Euroleague TV, JOJ Play, Kuki és FilmBox

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a lenyűgöző TCL TV a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. Pontos zóna-háttérvilágítást nyújt a Direct LED technológia, amely alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 65
Televízió 65

LCD LED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiát használó TV hihetetlen látványt biztosít. A LED technológia nagy fényerőt biztosít, amely kellemes filmezést tesz lehetővé még jól megvilágított szobában is. A LED izzósort az LCD panel mögött helyezték el, amely garantálja a világos képernyőt és a tiszta képet.

HDR formátum támogatás

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10 és HLG. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által.

Televízió 65
Televízió 65

Válj top játékossá ezzel a nagyszerű TCL TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. A remek gamer mód és Cloud gaming funkcióval biztosan élvezni fogod a játékot. Ez a nagyszerű TCL televízió rendkívül hatékony monitorként működik, és garantálja a sima és folyamatos játékot.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást biztosít

Ez a modern Google TV okos TV sok hasznos funkciót tartogat, mint Google Assistant. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a útmutatóvá válhat az elektronika világában. Megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb nézők számára. Gyorsan és egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket a billentyűzet bonyolult használata nélkül. Ezentúl lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra megjelenik a TV-n.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a modern TCL TV összes smart funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell további eszközöket igénybe venniük, illetve átváltani más alkalmazásba. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Az smart funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Televízió 65

Fedezd fel a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a nagyszerű TCL LCD LED TV lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához.

Színmélység:

10

Méretek:

87,8 × 144,5 × 30 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

83,3 × 7,2 cm (ma×mé)

Tömeg:

13,1 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Képernyő felülete Matt
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,5 cm
Magasság 87,8 cm
Mélység 30 cm
Magasság talp nélkül 83,3 cm
Mélység talp nélkül 7,2 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 127,5 cm
Tömeg 13,1 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Titán

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WK690f3a7a3
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  65V6B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05