Oldal frissítése

65" TCL 65T8B

Ingyenes
szállítás boltjainkba
433 990 Ft

65" TCL 65T8B

Örülnél, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen TCL tévé. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 144Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. Ezen TCL Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszerrel van ellátva, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését titán szín egészíti ki. Ha a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító a csomagolás része.

Televízió 65
Televízió 65

65" TCL 65T8B tévé legfontosabb tulajdonságai

  • A csodálatos TCL TV mozivá varázsolja otthonod
  • Fantasztikus vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen TCL Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszert futtatja
  • Direct LED háttérvilágítással látták el
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR, TÜV Low Blue Light és TÜV Flicker-Free
  • Dolby Atmos biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer és Facebook Watch

Kivételesen éles képi megjelenítés

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Eme TCL TV képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi képpontot kapott, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely rendkívüli élességet garantál. A Direct LED technológia pontos zóna-háttérvilágítást biztosít, amely aktívan alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 65
Televízió 65

QLED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Ezen QLED technológiával rendelkező TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. A QLED kijelző forradalmi technológiával büszkélkedhet, amely a színek széles palettáját jeleníti meg a legnagyobb pontossággal. Garantálja, hogy tökéletesen tiszta képet kapjunk még erős fényben is.

A TV HDR komptatibilis

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ. A HDR10 a jelenet maximális fényereje alapján állítja be a kép fényerejét. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően. A Dolby Vision technológiának köszönhetően gazdag színpalettát kapunk még maximális fényerő mellett is. A Dolby Vision továbbfejlesztése a Dolby Vision IQ. Ez az okos technológia a TV-n elhelyezett érzékelő segítségével, a környezeti fény alapján állítja be a tökéletes képet.

Televízió 65
Televízió 65

Urald az összes játékot ezzel a lenyűgöző TCL TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens gamereket, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód és Cloud gaming funkcióval felejthetetlenné válik a játék. Ezen TCL tévé rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legmodernebb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ezen Google TV smart televízió sok vonzó funkciót rejt, mint Google Assistant. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens társunkká válhat az elektronika világában. Gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb nézők számára. Gyorsan és egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket, és nem kell használniuk a számukra bonyolult billentyűzetet. Az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Nem kell mást tennünk, csak megnyomni egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a modern TCL TV összes smart funkcióját

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség további eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Hála az intelligens funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes TV mindenki számára

Olyan kapcsolódási lehetőségeket tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast és WiFi 5. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű élményről, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és valósághűbb lesz.

Televízió 65
Televízió 65

A multimédiás funkciók segítenek megismerni a szórakozás korlátlan világát

Ez a remek TCL QLED TV le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha nem megy semmi érdekes a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és lejátszhatod saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat.

Színmélység:

10

Méretek:

89,3 × 144,4 × 29,5 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

83,1 × 7 cm (ma×mé)

Tömeg:

16,4 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, TÜV Low Blue Light, TÜV Flicker-Free
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,4 cm
Magasság 89,3 cm
Mélység 29,5 cm
Magasság talp nélkül 83,1 cm
Mélység talp nélkül 7 cm
Tömeg 16,4 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Titán

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WK690f3a7a2
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  65T8B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15