Oldal frissítése

65" TCL 65T7B

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
381 890 Ft

65" TCL 65T7B

Szeretnéd otthonod kényelméből is mozi minőségben élvezni a filmeket? Akkor biztos jól jönne neked ezen TCL TV. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztos nagy öröm lesz számodra a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. Ezen TCL Smart TV a modern Google TV operációs rendszerrel van ellátva, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését titán szín teszi tökéletessé. VESA szabványú tartóra lesz szükségünk a TV falra való szereléséhez, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomagolás része.

Televízió 65
Televízió 65

65" TCL 65T7B TV lényegesebb jellemzői

  • A nagyszerű TCL TV mozivá varázsolja otthonod
  • Lenyűgöző látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik a dinamikus jeleneteket
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme TCL Smart TV a modern Google TV operációs rendszert kapta
  • Direct LED háttérvilágítással látták el
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR és TÜV Low Blue Light
  • Dolby Atmos biztosítja a tökéletes hanghatásokat
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Radio FM, Eurosport, TennisTV, FIFA+, NFL, MLB, UEFA,tv, Google Meet, Euroleague TV, JOJ Play, Kuki, FilmBox és F1 TV

Kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a lenyűgöző TCL tévé tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, amely nagy élességet garantál. Precíz zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé a Direct LED technológia, amely alkalmazkodva a kép tartalmához garantálja a legjobb kontrasztot és képalkotást.

Televízió 65
Televízió 65

QLED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Eme QLED technológiával rendelkező TV magával ragadó szórakozást nyújt. A QLED kijelző egyedülálló technológiával bír, amely páratlanul széles színspektrumot jelenít meg, és a kép teljesen hű az eredetihez. Lehetővé teszi, hogy erős fényben vagy oldalról nézve is tökéletesen tiszta képet lássunk.

Különféle HDR formátumokkal kompatibilis

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az alkalmazkodjon az aktuális jelenethez. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához. A Dolby Vision technológiának köszönhetően, a TV ragyogó színekkel kápráztat el minket, még maximális fényerő mellett is.

Televízió 65
Televízió 65

Válj top játékossá ezzel a lenyűgöző TCL TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód és Cloud gaming funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. Ez a remek TCL TV hatékony monitorként működik, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

Korlátlan szórakozásban lehet részünk a legújabb operációs rendszerrel

Ezen Google TV smart TV sok hasznos funkciót rejt, mint Google Assistant. Lehetőséget kapunk vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket úgy, hogy nem kell használniuk a billentyűzetet. Mostantól lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a modern TCL televízió összes okos tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez további eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás mindenki számára

Olyan kapcsolódási lehetőségeket biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast és WiFi 5. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű hangzásról, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül biztosít 3D térhangzást. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben.

Televízió 65
Televízió 65

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a remek TCL QLED TV biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, és játszd le saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat.

Színmélység:

10

Méretek:

89 × 144,6 × 32,3 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

83,3 × 8,1 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

15,4 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, TÜV Low Blue Light
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,6 cm
Magasság 89 cm
Mélység 32,3 cm
Magasság talp nélkül 83,3 cm
Mélység talp nélkül 8,1 cm
Tömeg 15,4 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Titán

Audió

További audió tulajdonságok Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WK690f3a7a1
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  65T7B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15