Oldal frissítése

65" TCL 65C655

Ingyenes
szállítás boltjainkba
392 390 Ft

65" TCL 65C655

Szeretnéd otthonod kényelméből is mozi minőségben élvezni a filmeket? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ez a remek TCL tévé. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan levesz majd a lábadról a tengernyi sorozat és film az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Cloud gaming garantálja minden igényes játékos elégedettségét. Eme TCL Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését titán szín teszi teljessé. Ha a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 65
Televízió 65

65" TCL 65C655 TV fő jellemzői

  • A lenyűgöző TCL TV-vel otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Fantasztikus vizuális élmény hála a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme TCL Smart TV a modern Google TV operációs rendszerre támaszkodik
  • Direct LED háttérvilágítást kapott
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR és TÜV Low Blue Light
  • Dolby Atmos, DTS HD, Térhangzás, DTS:X és DTS Virtual: X biztosítja a mozis hangminőséget
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói közé tartozik automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer és Facebook Watch

Meglepően tökéletesen éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ezen TCL televízió rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. Pontos zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé a Direct LED technológia, amely intelligensen alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 65
Televízió 65

QLED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Eme QLED technológiát használó TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. A QLED kijelző forradalmi technológiával rendelkezik, amely hihetetlenül valósághű képet jelenít meg, páratlanul széles színspektrummal fűszerezve. Lehetővé teszi, hogy erős fényben vagy oldalról nézve is tökéletesen tiszta képet lássunk.

HDR formátum támogatás

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az alkalmazkodjon az aktuális jelenethez. Hála a HDR10+ technológiának, az aktuális képkocka alapján dinamikusan változik a kép fényereje. A Dolby Vision technológiának köszönhetően gazdag színpalettát kapunk még maximális fényerő mellett is.

Televízió 65
Televízió 65

Légy profi játékos ezzel a lenyűgöző TCL televízióval

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Cloud gaming funkcióval a játék felejthetetlen élmény lesz. A VRR technológia használatával garantált a játékok gyönyörű és sima, akadozás nélküli futása, ezenkívül nagyon rövid válaszidőt biztosít a gyors frissítési frekvencia. Eme TCL TV hatékony monitorként funkcionál, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

A legújabb operációs rendszerrel korlátlan szórakozást élhetünk át

Ez a modern Google TV smart TV sok érdekes funkciót rejt, mint például Google Assistant és Amazon Alexa. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami ideális lesz a legfiatalabb nézők számára. Könnyedén felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy újra manuálisan beírnák a címét a billentyűzeten. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a fejlett TCL TV összes okos funkcióját

A HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy külső eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Hála az intelligens funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal kompatibilis, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű élményről, mint Dolby Atmos, DTS HD, Térhangzás, DTS:X és DTS Virtual: X. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül biztosít 3D térhangzást. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang sokkal pontosabban és valósághűbben fog terjedni a térben. Minden bizonnyal értékelni fogod az automatikus hangerőszabályozás lehetőségét. A TV valós időben figyeli a hangerőt, és kiegyensúlyozza a túl hangos vagy halk hangokat a programok közötti váltáskor vagy reklámok közben. Lehetőségünk van a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét külön beállítani. Ha fejhallgatót csatlakoztatunk a TV-hez, könnyedén beállíthatjuk a számunkra kellemes hangerőt anélkül, hogy az bármennyire is zavarná a többieket, akik a beépített hangszórót hallgatják.

Televízió 65
Televízió 65

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a fejlett TCL QLED tévé lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha unalmas a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely a speciális szkennelési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat.

Színmélység:

10

Méretek:

89,3 × 144,4 × 29,5 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

83,1 × 6,95 cm (ma×mé)

Tömeg:

16,4 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, TÜV Low Blue Light
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, F1 TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,4 cm
Magasság 89,3 cm
Mélység 29,5 cm
Magasság talp nélkül 83,1 cm
Mélység talp nélkül 6,95 cm
Tömeg 16,4 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Titán

Audió

További audió tulajdonságok Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WK690f3a42
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  65C655
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20