Oldal frissítése

65" Sony Bravia 7 K65XR70P

A kiszállítás
ingyenes
949 890 Ft

65" Sony Bravia 7 K65XR70P

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ez a remek SONY TV. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett Mini LED technológiának és HDR10, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Ideal for PlayStation 5 garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. Ezen SONY Smart TV a fejlett Android operációs rendszert kapta, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. A TV-t VESA szabványú konzollal lehet a falra függeszteni, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomag része.

Televízió 65
Televízió 65

65" Sony Bravia 7 K65XR70P TV főbb paraméterei

  • A remek SONY TV-vel olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Lenyűgöző vizuális élmény hála a modern Mini LED technológiának, és HDR10, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciófilmeket
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen SONY Smart TV a modern Android operációs rendszerrel működik
  • Mini LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR és Local Dimming
  • Acoustic Multi-Audio, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, DTS HD és DTS:X garantálja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint okos távirányító, hangvezérlés és ECO mode
  • További közkedvelt funkciói: hang-kalibrálás
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Bravia Core, Google Play és Kuki

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Eme SONY TV a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, melynek köszönhetően minőségromlás nélkül élvezhetjük a filmeket és egyéb műsorokat. A Mini LED technológia, a jobb fényerő és kontraszt érdekében, több száz vagy akár több ezer zónára oszlik. A helyi fényerő szabályozás-funkció vezérli a háttérvilágítást a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen képes csökkenteni a fényerőt, hogy nem következik be minőségromlás a kép világos részén.

Televízió 65
Televízió 65

Mini LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Eme Mini LED technológiát használó TV nagyszerű látványt nyújt.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, Dolby Vision és HLG. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által. A Dolby Vision technológiának köszönhetően, a TV ragyogó színekkel kápráztat el minket, még maximális fényerő mellett is.

Televízió 65
Televízió 65

Válj profi játékossá ezzel a nagyszerű SONY televízióval

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és ideal for PlayStation 5 funkcióval biztosan élvezni fogod a játékot. Hála a VRR-nek a játékok nagyon szépen és simán futnak, akadozás nélkül, míg a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást garantál. Ezen SONY TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást nyújt

Eme Android smart TV számos érdekes funkciót tartogat, mint Google Assistant és Apple Home Kit. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy újra manuálisan beírnák a címét a billentyűzeten. Mostantól lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Csak meg kell nyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a nagyszerű SONY TV összes okos tulajdonságát

Az intelligens funkciók segítségével böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Nagyszerű társ minden háztartásba

Lehetővé teszi más intelligens eszközökhöz való csatlakozást olyan kapcsolódási lehetőségekkel, mint WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2 és DLNA. A moziélményről olyan technológia gondoskodik, mint Acoustic Multi-Audio, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, DTS HD és DTS:X. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül garantált a 3D térhangzás. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben. A TV hangkalibrációs funkcióval büszkélkedhet, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai adottságainak vagy a felhasználó személyes igényeinek megfelelően. A TV kiértékeli a környezetet, amelyben található, és optimalizálja az audio paramétereket, hogy elérje a legjobb hangteljesítményt.

Televízió 65
Televízió 65

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a modern SONY Mini LED televízió biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Amennyiben éppen nincs időd megnézni kedvenc műsorod, csak rögzítsd USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd meg később. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális keresési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével módunkban áll lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk. A beépített webkamerával módunkban áll videóhívásokban részt venni, arcfelismerő alkalmazásokat használni, illetve sok más funkciót. A TV-t Calman Ready jelöléssel látták el, amely professzionális képkalibrálást tesz lehetővé a Calman szoftverrel, amit a profi audio-vizuális iparban széles körben alkalmaznak.

Méretek:

91 × 144,5 × 34,5 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

83,2 × 5,7 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

28,3 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player, Vodafone TV
SMART funkciók Okos távirányító, Hangvezérlés, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Apple Home Kit

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Webkamera, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,5 cm
Magasság 91 cm
Mélység 34,5 cm
Magasság talp nélkül 83,2 cm
Mélység talp nélkül 5,7 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 121,7 cm
Tömeg 28,3 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens hangvezérléssel
Kód:  WS1019s1fx4
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  K65XR70PAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20