Oldal frissítése

65" Samsung UE65MU7002

5 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
500 670 Ft

65" Samsung UE65MU7002

Extrém részletgazdagság

Képzeld magad a kedvenc filmjeidbe, és fedezd fel őket a lehető legnagyobb részletességgel! Tapasztald meg a HDR1000/Extreme technológia lenyűgöző fényerősségét! Élvezd a részletgazdag képi világot és a moziélményt minden egyes jelenetnél! 

Soha nem tapasztalt színek

Készülj fel a kristálytiszta, élénk színekre és az élethű képi világra! Le leszel nyűgözve a  Dynamic Crystal Color funkció nyújtotta kiemelkedő felhasználói élménytől.

Motion Rate 240
 

Akciójelenetek elmosódás nélkül

Még a legdinamikusabb jeleneteket is zavaró elmosódás nélkül nézheted. A Motion Rate 240 technológiának köszönhetően a sportközvetítések és az akciófilmek életre kelnek TV képernyődön.

Precíziós fekete

Engedd, hogy a fekete és a fehér is teljes mértékben megnyilvánulhasson a maga teljes kontrasztjában! Ezen nagyszerű értékeket a televízió a Precision Black és a Local Dimming technológiának köszönheti. Hidd el, ez az egyedülálló kontraszt még Téged is elámít majd!

Precision Black a Local Dimming
 
Peak Illuminator
 

Fényerő még a legsötétebb jeleneteknél is

Tökéletesen elmerülhetsz a képernyő történéseiben. Hála a Peak Illuminator funkciónak, minden egyes felvétel fényesebb lesz, mint valaha, így mindig minden ugyanolyan fényes lesz, hogy csakis a tökéletes képvilág tárulhasson eléd.

Nincs többé kábelrengeteg

Nem kell aggódnod a rendetlenség miatt. Csatlakoztasd eszközeidet egyszerűen a One Connect segítségével, és élvezd a látványt a kábelrengeteg helyett. A letisztult kialakítású hátlap elrejti az összes kábelt.

Szembetűnő formák

A televízió minden szögből gyönyörű látványt nyújt. A minimalista keret, a letisztult hátlap olyan megjelenést kölcsönöz a készüléknek, amely minden otthoni környezetben jól mutat - még kikapcsolt állapotban is.

Szépség, ami nem ismer határokat

Tapasztald meg a magával ragadó látvány élményét! A karcsú és három oldalon keret nélküli kialakításnak köszönhetően mindig arra jelenetre figyelhetsz, amit a képernyőn látsz.

Štíhlé provedení
 

Szórakozás karnyújtásnyira

Végre megtapasztalhatod a maximális kényelmet a televíziózás során. Nincs többé szükség a temérdek távirányítóra, még akkor sem, ha számos egyéb készüléket is csatlakoztatsz a televíziódhoz. Ráadásul a One Depth felhasználói felületnek köszönhetően mindig egyszerűen el tudod majd érni a szórakozásod forrását.

Hagyd érvényesülni az okostelefonodat

Élvezd az okostelefon képernyőjének tartalmát luxus felületen. Csak csatlakoztasd mobilodat a nagy képernyőhöz, és élvezd tartalmaid széles választékát. A Smart View applikáció segítségével pedig teljesen átveheted az irányítást mobiloddal.

 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 144,5 cm
Magasság 91,3 cm
Mélység 28,9 cm
Magasság talp nélkül 83 cm
Mélység talp nélkül 4,5 cm
Tömeg 24,1 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR184w3
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  UE65MU7002TXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20