Oldal frissítése

65" Samsung QE65S85D

Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 002 690 Ft

65" Samsung QE65S85D

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis hangulatot? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ezen Samsung Samsung OLED tévé. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett OLED technológiának. Engedd, hogy elvarázsoljon a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert használja, és megjelenését egy valóban elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 300×200 mm.

Televízió 65
Televízió 65

65" Samsung QE65S85D TV legfontosabb jellemzői

  • A lenyűgöző Samsung Samsung OLED sorozatú televízióval otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Lenyűgöző látványvilág hála a modern OLED technológiának
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszert kapta
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző, 360°-os videó lejátszása és ECO mode
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer és iVysílání

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a nagyszerű Samsung televízió a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, melynek köszönhetően minőségromlás nélkül élvezhetjük a filmeket és egyéb műsorokat.

Televízió 65
Televízió 65

OLED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Eme OLED technológiát alkalmazó TV magával ragad. Az OLED technológiával rendelkező kijelző magas kontraszttal, széles látószöggel, gyors válaszidővel és merész színekkel tűnik ki. Az egyes pixelek be- és kikapcsolásával elérhetők a valódi fekete árnyalatok. Az OLED kijelző minimális energiafogyasztásra van optimalizálva, mivel csak a az éppen bekapcsolt pixelek fogyasztanak energiát.

Televízió 65

Légy profi játékos ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens játékosokat, miközben előnyökre teszel szert. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, nvidia G-Sync, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval a játék felejthetetlen élmény lesz. A játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül futnak a VRR-nek köszönhetően, emellett a gyors frissítési frekvenciával folyamatos és pontos a mozgás. Ezen Samsung TV hatékony monitorként funkcionál, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

Televízió 65

Használd ki a modern Samsung televízió összes okos tulajdonságát

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez további eszközök igénybe vétele , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Köszönhetően az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Így bármilyen perspektívából nézhetjük a videót. Ez lehetőséget ad arra, hogy olyan rejtett részleteket fedezzünk fel, amelyeket a klasszikus videókban nem látnánk.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a modern Samsung OLED TV le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha semmi érdekes műsort nem találsz a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely a speciális keresési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani. A különleges PIP (kép a képben) funkcióval lehetséges két külön forrásból származó kép megtekintése egy képernyőn.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

82,9 × 144,6 × 3,39 cm (magasság × szélesség × mélység)

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2, DVB-T, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása, ECO mode

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync, Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,6 cm
Magasság 82,9 cm
Mélység 3,39 cm
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Fekete

Szín

Szín Fekete
Kód:  WR175k25
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  QE65S85DAEXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20