Oldal frissítése

65" Philips The One 65PUS8919 65PUS8919

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Előrendelési ár
553 990 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


65" Philips The One 65PUS8919 65PUS8919

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis élményt? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű Philips televízió. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és AMD FreeSync Premium és 10 s-es válaszidő elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. A nagyszerű hangzásért a fantasztikus látványon túl 40W-os hangszóró felel. Eme Philips Smart TV a fejlett Linux operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán lenyűgöző kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 65
Televízió 65

65" Philips The One 65PUS8919 65PUS8919 TV fontosabb jellemzői

  • A remek Philips TV valódi mozi élményt nyújt
  • Fantasztikus vizuális élmény köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • A TV 10 s válaszidővel büszkélkedhet
  • A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 40W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen Philips Smart TV a korszerű Linux operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, webböngésző és ECO mode
  • Egyéb közkedvelt funkciói: hang-kalibrálás
  • Válogatott filmek és sorozatok érhetők el az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV és Deezer

Meglepően tökéletesen éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a remek Philips televízió lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. A Direct LED technológia lehetővé teszi a precíz zóna-háttérvilágítást, amely dinamikusan alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 65
Televízió 65

LCD LED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV kiváló vizuális szórakozást nyújt. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket biztosít, ami pozitív hatással van a világos szobában való filmezés élményére. A LED izzósor az LCD panel mögött kapott helyet, amely segít elérni a tiszta képet.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően. A Dolby Vision nagyon gazdag színárnyalat-palettát kínál még maximális fényerő mellett is.

Televízió 65
Televízió 65

Légy top gamer ezzel a nagyszerű Philips televízióval

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és AMD FreeSync Premium funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. A játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül futnak a VRR-nek köszönhetően, míg a gyors frissítési frekvencia minimális válaszidőt biztosít. Ez a remek Philips TV kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Eme Linux okos TV számos érdekes funkciót rejt, mint például Google Assistant és Amazon Alexa. Mostantól lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra megjelenik a TV-n.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a fejlett Philips televízió összes okos tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell további eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Köszönhetően az smart funkcióknak böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális társ minden háztartásba

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Miracast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű élményről, mint Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X. A Dolby Atmos technológiának hála garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és valósághűbb lesz. Ezen a TV-n megtalálható a hang kalibrálása funkció, amely lehetővé teszi a hangbeállítások finomhangolását a szoba akusztikai adottságainak vagy a személyes igényeinknek megfelelően. A TV kiértékeli azt a környezetet, ahol található, és optimalizálja az audio paramétereket, hogy elérje a legjobb hangteljesítményt.

Televízió 65

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a nagyszerű Philips LCD LED televízió elvarázsol multimédiás funkcióival. Az egyik kivételes tulajdonsága az Ambilight funkció. Ez egy, a TV hátulján található világítási rendszer. A képernyő körül színes fényhatást hoz létre LED-ek használatával, amely automatikusan reagál a megjelenített tartalomra. A cél a TV nézés vizuális élményének fokozása, illetve olyan érzet kialakítása, hogy még nagyobb és dinamikusabb képernyőt nézhetünk. Ha nem megy semmi érdekes a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális szkennelési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. A TV Calman Ready jelöléssel rendelkezik, így módunkban áll professzionális képkalibrálást végezni a Calman szoftverrel, ami gyakran használatos a profi audio-vizuális iparban.

Színmélység:

8

Méretek:

90,53 × 145,05 × 31,28 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

84,37 × 8,41 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

26,92 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Színmélység 8

Rendszer

Operációs rendszer Linux
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Válaszidő 10 s
Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,05 cm
Magasság 90,53 cm
Mélység 31,28 cm
Magasság talp nélkül 84,37 cm
Mélység talp nélkül 8,41 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 52,55 cm
Tömeg 26,92 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 40 W
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,3 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Antracitszürke
Kód:  WC389r48c01d6
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  65PUS8919/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05