Oldal frissítése

65" Philips The One 65PUS8818

4,7 65 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
306 790 Ft

65" Philips The One 65PUS8818

Szeretnéd otthonod kényelméből is mozi minőségben élvezni a filmeket? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen Philips TV. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Engedd, hogy elvarázsoljon a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és 10 ms-es válaszidő garantálja minden igényes játékos elégedettségét. A fantasztikus látványvilágon túl, a remek hangzásért 40W-os hangszóró felel. Eme Philips Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszert kapta, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. A TV-t VESA szabványú konzollal lehet a falra függeszteni, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 65
Televízió 65

65" Philips The One 65PUS8818 TV alapvető tulajdonságai

  • Eme Philips TV-nek hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Lenyűgöző látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciófilmeket
  • A televízió 10 ms válaszidőt biztosít
  • Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 40W-os hangszóró felel
  • 500 cd/m² maximális fényerő mellett a kijelző garantálja a teljesen tiszta és természetes képi megjelenítést
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen Philips Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszert futtatja
  • Direct LED háttérvilágítással látták el
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0 és DTS Play-Fi biztosítja a hibátlan hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer és Facebook Watch

Lenyűgözően éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a nagyszerű Philips TV lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, melynek köszönhetően minőségromlás nélkül élvezhetjük a filmeket és egyéb műsorokat. A Direct LED technológia pontos zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé, amely intelligensen alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 65
Televízió 65

LCD LED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. A LED technológia biztosítja a magas fényerőt és a lenyűgöző színalkotást, ami pozitív hatással van a világos szobában való filmezés élményére. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely segít elérni a tiszta képet.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának. A Dolby Vision technológiának köszönhetően, a TV ragyogó színekkel kápráztat el minket, még maximális fényerő mellett is.

Televízió 65
Televízió 65

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a nagyszerű Philips TV-vel

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek gamer mód funkcióval felejthetetlenné válik a játék. Ez a nagyszerű Philips tévé rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszerrel korlátlan szórakozást élhetünk át

Ez a remek Google TV smart TV számos vonzó funkciót rejt, mint Google Assistant. Mostantól az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a fejlett Philips televízió összes smart tulajdonságát

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell külső eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Az intelligens funkciók segítségével böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Így lehetőségünk lesz minden irányból megtekinteni a videót. Ez megnyitja a lehetőséget a környezet és olyan részletek felfedésére, amelyek rejtve maradnak egy normál videóban.

A tökéletes választás mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Chromecast. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0 és DTS Play-Fi. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást nyújt több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és valósághűbb lesz.

Televízió 65
Televízió 65

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás tartalmakhoz

Ez a fejlett Philips LCD LED TV biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Kivételes tulajdonságai közé tartozik az átlagon felüli Ambilight funkció. Ez egy világítási rendszer, ami a TV hátuljára van szerelve. Színes fény használatával fényhatást hoz létre a képernyő körül, amely a megjelenített tartalomtól függően változik. A cél a TV nézés élményének javítása, illetve olyan érzet kialakítása, hogy dinamikusabb és nagyobb képernyőt látunk. Ha unalmas a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. A TV Calman Ready jelöléssel rendelkezik, így professzionális képkalibrálást végezhetünk a Calman szoftverrel, amit széles körben alkalmaznak a profi audio-vizuális iparban.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

90,5 × 145,1 × 28,1 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

83,4 × 8,4 cm (ma×mé)

Tömeg:

23,6 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Maximális fényerő 500 cd/m2
Színmélység 8 bit

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Válaszidő 10 ms
Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,1 cm
Magasság 90,5 cm
Mélység 28,1 cm
Magasság talp nélkül 83,4 cm
Mélység talp nélkül 8,4 cm
Tömeg 23,6 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 40 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC389r48c01d
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  65PUS8818/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20