Oldal frissítése

65" Philips 65PUS8118

3,1 19 értékelés
246 690 Ft

65" Philips 65PUS8118

Szeretnéd otthonod kényelméből is mozi minőségben élvezni a filmeket? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ez a nagyszerű Philips televízió. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomagolás része.

Televízió 65
Televízió 65

65" Philips 65PUS8118 televízió fő paraméterei

  • A nagyszerű Philips televízió igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Nagyszerű látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Digital gondoskodik a mozis hangminőségről
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix és Amazon Prime Video

Kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ezen Philips TV tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia lehetővé teszi a pontos zóna-háttérvilágítást, amely intelligensen alkalmazkodva a kép tartalmához garantálja a legjobb kontrasztot és képalkotást.

Televízió 65
Televízió 65

LCD LED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Ezen LCD LED technológiával rendelkező TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. A LED technológiának köszönhetően biztosított a magas fényerő és a ragyogó színek, aminek hála nyugodtan filmezhetünk még jól megvilágított szobában is. Az LCD panel mögött kapott helyet a LED izzósor, amely megvilágítja a képernyőt, és fényes képet biztosít.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik. Hála a HDR10+ technológiának, az aktuális képkocka alapján dinamikusan változik a kép fényereje. Hála a Dolby Vision technológiának, ragyogó színeket élvezhetünk még maximális fényerő mellett is.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a nagyszerű Philips TV összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy külső eszközöket kelljen használniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Televízió 65

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a modern Philips LCD LED TV elkápráztat multimédiás funkcióival. Nagyszerű tulajdonságai közé tartozik a kiemelkedő Ambilight funkció. Ez egy beépített világítási rendszer a TV hátulján. Színes fényhatás jön létre a képernyő körül a LED-eknek köszönhetően, amely a megjelenített tartalomtól függően változik. A feladat a TV nézés vizuális élményének javítása, illetve olyan érzet kialakítása, hogy dinamikusabb és nagyobb képernyőt látunk.

Méretek:

90,5 × 145 × 30 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

84,6 × 8,5 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

20,6 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 H,265/HEVC

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet és digitális optikai/digitális hangkimenet

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Amazon Prime Video
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Méretek és tömeg

Szélesség 145 cm
Magasság 90,5 cm
Mélység 30 cm
Magasság talp nélkül 84,6 cm
Mélység talp nélkül 8,5 cm
Tömeg 20,6 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WC389r48c01da
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  65PUS8118/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10