Oldal frissítése

65" Philips 65PUS7608

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

65" Philips 65PUS7608

Szeretnéd mozi minőségben élvezni a filmeket otthon is? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek Philips televízió. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztos nagy öröm lesz számodra a tengernyi sorozat és film az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. A televízió megjelenését fekete és szürke szín teszi tökéletessé. Amennyiben a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 400×300 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 65
Televízió 65

65" Philips 65PUS7608 TV legfontosabb jellemzői

  • A csodálatos Philips TV igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Felejthetetlen látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • 350 cd/m² maximális fényerő mellett a kijelző garantálja, hogy olyannak lássuk a színeket, amilyenek valójában
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Direct LED háttérvilágítással látták el
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0 és Dolby Digital Plus gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV és webböngésző
  • Válogatott filmek és sorozatok érhetők el az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Amazon Prime Video és Rakuten TV

Kivételesen éles képi megjelenítés

Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Philips tévé köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé, amely dinamikusan alkalmazkodva a kép tartalmához garantálja a legjobb kontrasztot és képalkotást.

Televízió 65
Televízió 65

LCD LED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Eme LCD LED technológiát alkalmazó TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást garantál, amely lehetővé teszi a tv-zést jól megvilágított szobában. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely megvilágítja a képernyőt, és fényes képet biztosít.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10 az alapján állítja be a kép fényerejét, hogy éppen milyen jelenet zajlik. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően. A Dolby Vision lehetővé teszi, hogy még maximális fényerő mellett is élvezhessük a ragyogó színeket.

Televízió 65

Használd ki a fejlett Philips TV összes okos tulajdonságát

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására, illetve más alkalmazás megnyitására. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0.3. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Az okos funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális TV mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat támogat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, DLNA és Miracast. A moziszerű élményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0 és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és valósághűbb lesz.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás funkciókhoz

Ez a remek Philips LCD LED TV elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha unalmas a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális keresési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

86,3 × 144,7 × 29,9 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

84,3 × 9,16 cm (ma×mé)

Tömeg:

18 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Maximális fényerő 350 cd/m2
Színmélység 8 bit

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Amazon Prime Video, Rakuten TV
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,7 cm
Magasság 86,3 cm
Mélység 29,9 cm
Magasság talp nélkül 84,3 cm
Mélység talp nélkül 9,16 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 79,5 cm
Tömeg 18 kg
VESA felfüggesztés 400×300

Szín

Szín Fekete, Szürke

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete, Szürke
Kód:  WC389r48c01c
Termékszám:  65PUS7608/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10