Oldal frissítése

65" Philips 65OLED769

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Előrendelési ár
943 690 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


65" Philips 65OLED769

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Akkor jó választás lehet számodra ez a nagyszerű Philips televízió. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és AMD FreeSync Premium és 8 s-es válaszidő garantálja minden igényes játékos elégedettségét. A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel. Ezen Philips Smart TV a modern Linux operációs rendszert használja, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk szerelni, VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító tartalma a csomagolásnak.

Televízió 65
Televízió 65

65" Philips 65OLED769 TV legfontosabb jellemzői

  • A csodálatos Philips televízióval otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Nagyszerű vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • A TV 8 s válaszidővel büszkélkedhet
  • A fantasztikus hangzásért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme Philips Smart TV a fejlett Linux operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X garantálja a kristálytiszta hangzást
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, webböngésző és ECO mode
  • Egyéb közkedvelt funkciói közé tartozik hang-kalibrálás
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV és Deezer

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ezen Philips TV rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. A helyi fényerő szabályozás-funkció a felelős a háttérvilágításért a sötét helyeken. A local diming természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem befolyásolja jelentősen a kép világos részeit.

Televízió 65
Televízió 65

LCD LED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Eme LCD LED technológiát használó TV nagyszerű látványt nyújt. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket biztosít, ami pozitív hatással van a világos szobában való filmezés élményére. Az LCD panel mögött kapott helyet a LED izzósor, amely segít elérni a tiszta képet.

Különféle HDR formátumokkal kompatibilis

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. Hála a HDR10+ technológiának, az aktuális képkocka alapján dinamikusan változik a kép fényereje. A kép fényerejétől függetlenül a Dolby Vision technológia gazdag színpalettát kínál.

Televízió 65
Televízió 65

Légy profi játékos ezzel a lenyűgöző Philips televízióval

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és AMD FreeSync Premium funkcióval a játék igazi élmény lesz. A játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül futnak a VRR-nek köszönhetően, emellett a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást biztosít. Ezen Philips televízió rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást nyújt

Ezen Linux smart TV számos hasznos funkciót rejt, mint Amazon Alexa. Mostantól lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Nem kell mást tennünk, csak megnyomni egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 65

Használd ki a fejlett Philips televízió összes smart tulajdonságát

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez külső eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Köszönhetően az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális társ minden háztartásba

Lehetővé teszi más intelligens eszközökhöz való csatlakozást olyan kapcsolódási lehetőségekkel, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Miracast. A moziszerű hangzásról olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást tesz lehetővé több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben. A TV rendelkezik hangkalibrációs funkcióval, amely lehetővé teszi a hangbeállítások módosítását a szoba akusztikai adottságainak vagy a személyes igényeinknek megfelelően. A TV kiértékeli a környezetet, amelyben található, és beállítja az audio paramétereket annak érdekében, hogy elérje az optimális hangteljesítményt.

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a modern Philips LCD LED TV elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Az egyik kivételes tulajdonsága az Ambilight funkció. Ez egy, a TV hátulján található világítási rendszer. Színes LED-ek segítségével fényhatást hoz létre a képernyő körül, amely változik a megjelenített tartalomtól függően. A cél a TV nézés élményének fokozása, illetve olyan benyomás kialakítása, hogy dinamikusabb és nagyobb képernyőt látunk. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. A TV rendelkezik Calman Ready jelöléssel, ezáltal lehetőségünk van professzionális képkalibrálást végezni a Calman szoftver segítségével, amit a profi audio-vizuális iparban széles körben használnak.

Színmélység:

10

Méretek:

84,898 × 144,868 × 28 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

83,272 × 5,8 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

24,36 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Linux
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Válaszidő 8 s
Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,87 cm
Magasság 84,9 cm
Mélység 28 cm
Magasság talp nélkül 83,27 cm
Mélység talp nélkül 5,8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 79,5 cm
Tömeg 24,36 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fém
Kód:  WC390v1a1a3b
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  65OLED769/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15