Oldal frissítése

65" Hisense 65E7NQ

Ingyenes
szállítás boltjainkba
417 690 Ft

65" Hisense 65E7NQ

Örülnél, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek HISENSE TV. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Ideal for PlayStation 5 és 9,6 ms-es válaszidő elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Eme HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán elegáns kialakítás fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. A TV falra való szereléséhez használj VESA szabványú tartót, melynek méretei 300×400 mm. A távirányító a csomag része.

Televízió 65
Televízió 65

65" Hisense 65E7NQ TV fontosabb jellemzői

  • Eme HISENSE TV mozivá varázsolja otthonod
  • Felejthetetlen látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • A televízió 9,6 ms válaszidővel rendelkezik
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszert kapta
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Atmos és Dolby Audio MS12 biztosítja a mozis hangélményt
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb közkedvelt funkciói: hang-kalibrálás, automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, NFL, NBA és UEFA,tv

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Eme HISENSE TV lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely garantálja a rendkívüli élességet. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé, amely alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 65
Televízió 65

QLED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Eme QLED technológiával rendelkező TV magával ragad. A QLED kijelző egyedülálló technológiával büszkélkedhet, amely kompromisszumok nélküli színalkotást nyújt, hihetetlenül valósághű kép mellett. Tökéletesen tiszta képet kapunk még oldalról nézve vagy erős fényben is.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényereje az aktuális jelenet alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően. A Dolby Vision lehetővé teszi, hogy még maximális fényerő mellett is élvezhessük a ragyogó színeket.

Televízió 65
Televízió 65

Urald az összes játékot ezzel a lenyűgöző HISENSE TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és ideal for PlayStation 5 funkcióval felejthetetlenné válik a játék. A játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül futnak a VRR-nek köszönhetően, míg a gyors frissítési frekvencia minimális válaszidőt biztosít. Ez a nagyszerű HISENSE televízió kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb gamerek igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ezen Vidaa smart televízió számos érdekes funkciót rejt, mint például Amazon Alexa. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyedén felfedezik kedvenc meséjüket a billentyűzet bonyolult használata nélkül.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a modern HISENSE televízió összes okos funkcióját

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Használd közvetlenül a TV képernyőjét böngészőként. Az okos funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast és WiFi 5. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos és Dolby Audio MS12. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül garantált a 3D térhangzás. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben. A TV hangkalibrációs funkcióval van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a felhasználó személyes preferenciáinak megfelelően. A TV elemzi azt a környezetet, ahol található, és beállítja az audio paramétereket az optimális hangteljesítmény elérése érdekében. Minden bizonnyal tetszeni fog az automatikus hangerőszabályozás lehetősége. Itt a TV folyamatosan figyeli az aktuális hangerőt, és úgy állítja be, hogy kiegyensúlyozza a túl hangos vagy halk hangokat a programok közötti váltáskor vagy reklámok közben. Nagyon hasznos az a funkció, hogy a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét külön tudjuk állítani. Amennyiben csatlakoztatjuk a fejhallgatót a TV-hez, beállíthatjuk a számunkra kényelmes hangerőt anélkül, hogy az befolyásolná a beépített hangszóró hangerejét.

Televízió 65

A multimédiás funkciók segítenek megismerni a szórakozás korlátlan világát

Ez a remek HISENSE QLED TV elvarázsol multimédiás funkcióival. Ha nem találsz semmi érdekeset a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális szkennelési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

89,7 × 145,3 × 30 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

83,9 × 7,6 cm (ma×mé)

Tömeg:

15 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és kompozit

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 9,6 ms
Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,3 cm
Magasság 89,7 cm
Mélység 30 cm
Magasság talp nélkül 83,9 cm
Mélység talp nélkül 7,6 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 99,4 cm
Tömeg 15 kg
VESA felfüggesztés 300×400

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás, Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens hangvezérléssel
Kód:  HIS020t6l5
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  65E7NQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20