Oldal frissítése

65" Hisense 65E6NT

Ingyenes
szállítás boltjainkba
337 390 Ft

65" Hisense 65E6NT

Szeretnéd mozi minőségben élvezni a filmeket otthon is? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ez a remek HISENSE televízió. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a rengeteg válogatott sorozat és film a közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és VRR (Variable Refresh Rate) és 9,5 ms-es válaszidő nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. Ezen HISENSE Smart TV a fejlett Vidaa operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. A TV-t VESA szabványú tartóval lehet a falra szerelni, melynek méretei 300×400 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 65
Televízió 65

65" Hisense 65E6NT TV legfontosabb jellemzői

  • A csodálatos HISENSE televízió valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Nagyszerű látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • A televízió 9,5 ms válaszidővel rendelkezik
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme HISENSE Smart TV a fejlett Vidaa operációs rendszerrel van ellátva
  • Direct LED háttérvilágítással látták el
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • DTS Virtual: X biztosítja a mozis hangminőséget
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • További közkedvelt funkciói: hang-kalibrálás, automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, NFL, NBA és UEFA,tv

Egy igazán éles kép, amely rendkívüli élményt nyújt

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ezen HISENSE televízió rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi képponttal rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást biztosít, amely alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 65
Televízió 65

LCD LED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Eme LCD LED technológiával rendelkező TV nagyszerű látványt nyújt. A LED technológia magas fényerőt biztosít, amely lehetővé teszi a tv-zést jól megvilágított szobában. A LED izzósort az LCD panel mögött helyezték el, amely megvilágítja a képernyőt a tiszta és fényes kép érdekében.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik. Hála a HDR10+ technológiának, az aktuális képkocka alapján dinamikusan változik a kép fényereje. Hála a Dolby Vision technológiának, ragyogó színeket élvezhetünk még maximális fényerő mellett is.

Televízió 65
Televízió 65

Válj top játékossá ezzel a lenyűgöző HISENSE televízióval

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. A fejlett gamer mód és VRR (Variable Refresh Rate) funkcióval felejthetetlenné válik a játék. A VRR-nek köszönhetően a játékok gyönyörűen és simán futnak, akadozás nélkül, míg a gyors frissítési frekvencia minimális válaszidőt biztosít. Eme HISENSE televízió hatékony monitorként funkcionál, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Eme Vidaa smart TV számos vonzó funkciót rejt, mint Amazon Alexa. Lehetőséget kapunk vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyen és gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy manuálisan kellene beírniuk a címet a billentyűzeten.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a modern HISENSE tévé összes smart funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Köszönhetően az smart funkcióknak böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal kompatibilis, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast és WiFi 5. Olyan technológia biztosítja a moziszerű hangzást, mint DTS Virtual: X. A TV hangkalibrációs funkcióval van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai adottságainak vagy a felhasználó személyes igényeinek megfelelően. A TV kiértékeli azt a környezetet, amelyben található, és optimalizálja az audio paramétereket, hogy elérje a legjobb hangteljesítményt. Biztos bejön majd az automatikus hangerőszabályozó funkció. Itt a TV valós időben figyeli a hangerőt, és úgy állítja be, hogy elkerülje a túl hangos vagy halk hangokat a programok közötti váltáskor vagy reklámok közben. Praktikus az a funkció, hogy a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét lehetséges egymástól függetlenül állítani. Amennyiben csatlakoztatjuk a fejhallgatót a TV-hez, beállíthatjuk a számunkra kényelmes hangerőt anélkül, hogy az zavarná a többieket, akik a beépített hangszórót hallgatják.

Televízió 65

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a nagyszerű HISENSE LCD LED TV biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely a speciális keresési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

89,7 × 145,3 × 29,9 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

84 × 7,6 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

15 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és kompozit

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 9,5 ms
Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 145,3 cm
Magasság 89,7 cm
Mélység 29,9 cm
Magasság talp nélkül 84 cm
Mélység talp nélkül 7,6 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 99,1 cm
Tömeg 15 kg
VESA felfüggesztés 300×400

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás, Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens hangvezérléssel
Kód:  HIS020t6l4
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  65E6NT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15