Oldal frissítése

65" Hisense 65A7KQ

4,4 3 értékelés
227 890 Ft

65" Hisense 65A7KQ

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis hangulatot? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű HISENSE televízió. Kiváló vizuális élményben lehet részed, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. AMD FreeSync Premium és 8 ms-es válaszidő kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel. Ezen HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszerrel van ellátva, és megjelenését egy valóban elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. A TV-t VESA szabványú tartóval lehet a falra szerelni, melynek méretei 400×200 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 65
Televízió 65

65" Hisense 65A7KQ TV fontosabb jellemzői

  • A csodálatos HISENSE televízióval otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Fantasztikus látványvilág hála a modern QLED technológiának, és HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • A televízió 8 ms válaszidővel büszkélkedhet
  • A fantasztikus hangzásért 20W-os hangszóró felel
  • 350 cd/m² maximális fényerő mellett a kijelző teljesen tiszta és természetes képet biztosít
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Ezen HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszert használja
  • Direct LED háttérvilágítást kapott
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X gondoskodik a mozis hangélményről
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • További népszerű funkciói: hang-kalibrálás
  • Válogatott filmek és sorozatok érhetők el az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV és Deezer

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ezen HISENSE TV képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. A Direct LED technológia pontos zóna-háttérvilágítást biztosít, amely dinamikusan alkalmazkodva a kép tartalmához garantálja a legjobb kontrasztot és képalkotást.

Televízió 65
Televízió 65

QLED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Eme QLED technológiát alkalmazó TV nagyszerű látványt biztosít. A QLED kijelző forradalmi technológiával rendelkezik, amely rendkívül széles színspektrumot jelenít meg, abszolút valósághűen. Garantálja, hogy tökéletesen tiszta képet kapjunk még erős fényben is.

Támogatja a HDR formátumot

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához. A kép fényerejétől függetlenül a Dolby Vision technológia gazdag színpalettát kínál.

Televízió 65
Televízió 65

Légy top gamer ezzel a nagyszerű HISENSE televízióval

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. A remek AMD FreeSync Premium funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. Ez a nagyszerű HISENSE TV hatékony monitorként funkcionál, amely még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.

A legmodernebb operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőséget biztosít

Eme Vidaa smart TV sok hasznos funkciót rejt, mint Amazon Alexa. Lehetőséget kapunk vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Könnyen felfedezik kedvenc meséjüket, és nem kell használniuk a számukra bonyolult billentyűzetet.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a nagyszerű HISENSE televízió összes okos funkcióját

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz külső eszközök csatlakoztatása , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Az smart funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás mindenki számára

Lehetővé teszi más intelligens eszközökhöz való csatlakozást olyan kapcsolódási lehetőségekkel, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű élményről, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül biztosított a 3D térhangzás. Például az egyik csatorna hordozhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és valósághűbb lesz. A TV lehetővé teszi a hang kalibrálását, amely lehetővé teszi, hogy finomhangoljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV kiértékeli a környezetet, amelyben található, és kalibrálja az audio paramétereket az optimális hangteljesítmény elérése érdekében.

Televízió 65
Televízió 65

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a remek HISENSE QLED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nincs időd megnézni kedvenc műsorod, csak rögzítsd USB-n keresztül egy merevlemezre, és nézd meg később. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Az alap szállodai mód segítségével módunkban áll lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

83,5 × 144,9 × 7,8 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

83,5 × 7,8 cm (ma×mé)

Tömeg:

26,5 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 65 " (165,1 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, Dolby Vision, HLG
Maximális fényerő 350 cd/m2
Színmélység 8 bit

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Játék jellemzői

Válaszidő 8 ms
Játék jellemzői AMD FreeSync Premium

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 144,9 cm
Magasság 83,5 cm
Mélység 7,8 cm
Magasság talp nélkül 83,5 cm
Mélység talp nélkül 7,8 cm
Tömeg 26,5 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Szín

Szín Fekete
Kód:  HIS020t6b0a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  65A7KQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15