Oldal frissítése

58" VIVAX 58UHD10K

152 390 Ft

58" VIVAX 58UHD10K

Szívesen élnéd át az igazi mozi élményt otthonod kényelméből? Akkor biztos jól jönne neked ezen VIVAX TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Azért, hogy a fantasztikus látványon túl nagyszerű hangzásban is részünk legyen, 16W-os hangszóró felel. Eme VIVAX Smart TV a korszerű Android operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk szerelni, VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 300×200 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 58
Televízió 58

58" VIVAX 58UHD10K TV főbb jellemzői

  • A remek VIVAX televízió valódi mozi élményt nyújt
  • Lenyűgöző látványvilág hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10 szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 16W-os hangszóró felel
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 58" képátló mellett
  • Ezen VIVAX Smart TV a modern Android operációs rendszert futtatja
  • Edge LED háttérvilágítással látták el
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Digital+ biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Apple TV, Spotify és Vodafone TV

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 58" képátló mellett. Ezen VIVAX TV lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. Az Edge LED technológia LED diódái csak a képernyő szélén lettek elhelyezve, ezáltal esztétikailag vonzóbb választás azok számára, akik a vékony és elegáns TV-ket szeretik.

Televízió 58
Televízió 58

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiát használó TV magával ragad. A LED technológiának köszönhetően biztosított a magas fényerő és a ragyogó színek, aminek hála nyugodtan filmezhetünk még jól megvilágított szobában is. Az LCD panel mögött kapott helyet a LED izzósor, amely megvilágítja a képernyőt, és tiszta képet biztosít.

A TV támogatja a HDR formátumot

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10. A kép fényereje az aktuális jelenethez alkalmazkodik, köszönhetően a HDR10-nek.

A legmodernebb operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőséget biztosít

Eme Android okos TV számos vonzó funkciót rejt, mint Google Assistant. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens társunkká válhat az elektronika világában. Nagyon leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyedén megtalálják kedvenc meséjüket, és nem kell használniuk a számukra bonyolult billentyűzetet. Mostantól lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a modern VIVAX TV összes okos funkcióját

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen használniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Az aktuális verzió HbbTV. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az smart funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás tartalmakhoz

Ez a nagyszerű VIVAX LCD LED TV biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Amennyiben éppen nem érsz rá megnézni kedvenc műsorod, könnyedén felveheted USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd vissza később. Ha éppen semmilyen érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Méretek:

80,5 × 128,5 × 35,1 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

75 × 8,6 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

12,8 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, CI+ és kompozit

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 58 " (147,32 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Apple TV, Spotify, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Játék jellemzői

Válaszidő 5 ms

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, CI+, Kompozit
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 128,5 cm
Magasság 80,5 cm
Mélység 35,1 cm
Magasság talp nélkül 75 cm
Mélység talp nélkül 8,6 cm
Tömeg 12,8 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 16 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  VIV118
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  58UHD10K

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10