Oldal frissítése

58" Philips The One 58PUS8506

4,5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

58" Philips The One 58PUS8506

Philips 58PUS8506 4K okostelevízió
3 oldalas Ambilight technológiával.

A Philips 58PUS8506 ANDROID LED pontosan az, amit keresel. A TV csúcskategóriás képminőséget, keskeny designt és nagyszerű hangzást vagy Google Asszisztens hangasszisztenst nyújt. Az Ambilight technológia gondoskodik arról, hogy a Philips 58PUS8506 ANDROID LED TV-n olyan magával ragadó élményben legyen részed, mint még soha. Röviden, a 146 cm-es okostévé mindent kínál, amire egy filmesthez, sportoláshoz vagy egy hétvégijátékmaratonhoz szükséged van. A Philips The One okostévé formatervezésével 2021-ben elnyerte a neves reddot award díjat.

A Philips The One hanggal vezérelhető
Google Assistant vagy Amazon Alexa támogatás.

Nyomd meg a gombot a Philips 58PUS8506 okostévé távirányítóján, hogy a Google Assistant segítségével vezérelhesd a tévét vagy az intelligens otthoni eszközt. Ugyanilyen egyszerűen megkérheted az Amazon Alexa hangalapú asszisztenst is. Integráld a Philips The One TV-t intelligens otthonodba, és könnyítsd meg az életedet.

Varázslatos Ambilight technológia 
Érzelmek, amelyek túlmutatnak a Philips 58PUS8506 TV képernyőjén.

A filmek és játékok a Philips Ambilight funkció segítségével még inkább magukkal ragadnak. Ez a funkció a Philips 58PUS8506 ANDROID TV mögötti falra vetíti a lejátszott tartalomhoz igazodó LED színeket, vizuálisan javítva fel a képet. A Philips 58PUS8506 TV hátulján intelligens LED fények találhatók, amelyek a lejátszott tartalomhoz alkalmazkodnak, rendkívüli vizuális élményt nyújtva.

Egyedülálló kép és hangzás a Philips 58PUS8506 TV-vel
Közvetlen Dolby Vision és Dolby Atmos támogatás. 

A Philips 58PUS8506 okostelevízió olyan érzést kelt otthonodban, mintha moziban ülnél. A készülék még a prémium hangzást és a Dolby videóformátumot is támogatja. A fényerővel és színekkel teli, részletgazdag, mély térhatású hanggal kísért kép a rendező eredeti szándékát tükrözi. Nézd meg kedvenc filmedet, streamelj sorozatot vagy nézz tartalmat Blu-Ray lemezről a Philips 58PUS8506 ANDROID LED okos TV-n prémiumminőségben,aHDR-t is beleértve.

Egyszerűen intelligens TV
Android TV rendszerrel.

Az Android TV Philips 58PUS8506 elhozza számodra a kívánt multimédiás tartalmakat - amikor csak akarod. A Philips 58PUS8506 kezdőképernyőjét testre szabhatod kedvenc alkalmazásaid megjelenítéséhez, így könnyedén streamelheted kedvenc filmjeidet és műsoraidat. Természetesen a legnépszerűbb streaming szolgáltatások széles körű támogatása, valamint az Android okostelefonhoz való egyszerű csatlakoztathatóság is biztosított.

A Philips 58PUS8506 csúcskategóriás Philips P5 képfeldolgozó processzort használ. 
Mindig tökéletes kép.

A Philips P5 Perfect Picture képfeldolgozó processzor olyan kimenetet biztosít a Philips 58PUS8506 készüléknek, amely miatt újra és újra meg akarod majd nézni kedvenc filmjeidet és tévéműsoraidat. A részleteknek érezhetően nagyobb a mélysége, a színek élénkebbek, a fehér bőrszínek pedig természetesebbek. A Philips 58PUS8506 kontrasztja olyan éles, hogy semmit sem fogsz hiányolni. Az akciófilmek vagy sportműsorok pedig teljesenúj dimenziót kapnak, függetlenül attól, hogy milyen gyorsan játszódnak.

Élvezd a 4K Ultra HD-HDR felbontást a Philips 58PUS8506-on
Az élénk HDR képek zökkenőmentes mozgást biztosítanak. 

A gazdag színekkel és éles kontraszttal a Philips 58PUS8506 tévé életre kelti a nézett tartalmakat. A kép nagyobb mélységet kap, a mozgás pedig sokkal simább lesz. A Philips 58PUS8506 okostévé kompatibilis az összes főbb HDR-formátummal, beleértve a HDR10+ és a Dolby Vision formátumot is. Legyen szó kedvenc sorozatodról vagy a legújabb videojátékról, a TV-n nézett tartalmak árnyékai mindig mélyebbek lesznek, a fényes felületekragyognak, a színek valósághűbbek, a mozgás pedig hihetetlenül egyenletes.

A TV készen áll a modern játékkonzolokra
Az alacsony késleltetésének köszönhetően a Philips 58PUS8506-ot a játékosok is nagyra értékelik.

A Philips 58PUS8506 a HDMI porton keresztül a legújabb csatlakozási lehetőségekkel büszkélkedhet, és amikor elkezdesz játszani a konzolodon, automatikusan átvált egy speciális, alacsony késleltetésű játékmódra. Magát a játékot pedig egy speciális Ambilight világítási mód emeli ki.

A Philips 58PUS8506 DTS Play-Fi-t alkalmaz
Hang több helyiségben – Multi-room audio.

A Philips 58PUS8506 TV-t a DTS Play-Fi funkciónak köszönhetően bármelyik szobában csatlakoztathatod a kompatibilis hangszórókhoz. Van vezeték nélküli hangszóró a konyhában? Hallgass filmet, miközben uzsonnát készítesz, vagy igyál egy italt anélkül, hogy lemaradnál a meccs egy fontos pillanatáról.

TV lenyűgöző formatervezéssel
Ideál soundbarral kombinálva

A sarokban kell elhelyezned a Philips 58PUS8506 készüléket? Ebben az esetben értékelni fogod a középső forgó állványt, amely biztosítja, hogy a képernyőt mindig szükség szerint el tudd forgatni. Bárhol is helyezed el a Philips 58PUS8506 készüléket, a szinte keret nélküli képernyő kifinomult megjelenést kölcsönöz neki. És mindig van elég hely egy kiváló minőségű soundbar elhelyezésére.


Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 58 " (147,32 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2021

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Kodi, Steam Link, Facebook
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 128,99 cm
Magasság 81,98 cm
Mélység 25,62 cm
Magasság talp nélkül 74,97 cm
Mélység talp nélkül 7,97 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 72 cm
Tömeg 17,4 kg
VESA felfüggesztés 200×300

Szín

Szín Ezüst

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WC389o781e
Termékszám:  58PUS8506/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20