Oldal frissítése

55" TCL 55C645

4,3 29 értékelés
194 390 Ft

55" TCL 55C645

TCL C645 - 4K QLED TV Google TV rendszerrel a rengeteg szórakozásért
VÉGTELEN SZÍNEK, VÉGTELEN SZÓRAKOZÁS

A TCL C645 televízió a QLED, a 4K HDR Pro, a 60 Hz-es Motion Clarity és a legfejlettebb Dolby Vision HDR és HDR10+ képformátumok kombinációjával lenyűgözően élénk és éles képet nyújt. Ennek hála átadhatod magad a filmeknek és tévéműsoroknak, a sportközvetítéseknek és a játékoknak. A Game Master és a FreeSync funkciók, valamint a legújabb HDR-formátumok (beleértve a HDR10+-t és a Dolby Visiont) támogatása a TCL C645 tévét kiváló választássá teszi a modern játékosok számára. A TCL C645 széria a legfejlettebb okostévé rendszeren alapul: Google TV, amely szintén tartalmaz egy beépített Google Assistantet, valamint a vezérlő nélküli hangvezérlést biztosító Hands-Free Voice Controlt, de egy okos távirányítóval is rendelkezik, amely beépített mikrofonnal van ellátva a hangvezérléshez. A nagyszerű képet tökéletes hangzás egészíti ki a kiváló minőségű hangszórókból, valamint a Dolby Atmos és a DTS-HD térhatású hangzás támogatása. Mindez elegáns és karcsú, keret nélküli fém kivitelben. A C645 széria 55"-es, 65 "-es és 75"-es méretei kétféle állványhelyzetet is lehetővé tesznek - keskeny és széles. Ez megkönnyíti egy nagyobb tévé elhelyezését kisebb bútoron, vagy egy soundbar elhelyezését közvetlenül a tévé alatt, a lábak között.

Kivételes QLED TV színek

TCL C645 TELEVÍZIÓ QUANTUM DOT TECHNOLÓGIÁVAL

Tapasztald meg a valósághű képminőséget az élénk színek széles skálájával és erős kontrasztjával! A legmodernebb Quantum Dot technológiával ez a TCL TV több mint egymilliárd színnel és árnyalattal biztosít igazi moziszínházi színeket. Ezt a tévékategóriát a Quantum Dot technológia után QLED-nek nevezik. Minden szín, amelyet a filmes kamerák meg tudnak örökíteni. Olyan színvisszaadás, részletgazdagság és mélység érhető el velük, amelyet más LED- vagy OLED-televíziók nem képesek felülmúlni. Tiszta és ragyogó: a TCL C645 akár 450 nites fényerőt* biztosít. A kristálytiszta kijelző különböző fényviszonyok mellett is jól működik, beleértve az erős napfényt is. Még nyár közepén is, amikor a nap besüt a szobába, élénk színekkel teli, világos képet láthatsz. Élvezf a napos vagy árnyékos jelenetben elrejtett részleteket!
*55'', 65'', 75'', 85''

A TCL C645 4K HDR PRO-t kínál - élénk és pontos színek és a legfinomabb részletek

A 4K HDR PRO a Quantum Dot technológiával kombinálva kiváló nagy dinamikatartományú (HDR) élményt nyújt, amely pontos színeket és a legfinomabb részleteket jeleníti meg.

Az UHD tartalmak legújabb szabványa a nagy dinamikatartomány. A HDR PRO kiemelkedő nagy dinamikatartományú élményt nyújt, nagy kontraszttal, árnyék részletességgel és élénk, precíz színekkel. A TCL C645 okostévén hihetetlen részletességű képet élvezhetsz, pontosan úgy, ahogy a filmkészítők tervezték. A kép, amelyet látsz, ugyanolyan részletes, mint a valóságban. Merülj el mélyebben a mélységben és a részletekben! A TCL C645 televízió esetében a 4K HDR PRO technológia a Quantum Dot technológiával kombinálva kiváló nagy dinamikatartományú (HDR) élményt nyújt, amely precíz színeket és a legfinomabb részleteket garantálja.

Motion Clarity a sima képekért és a jobb mozgásért

Nem akarsz lemaradni egyetlen részletről sem a gyorsan lezajló jelenetekben? A TCL C645 okostévé a TCL saját fejlesztésű MEMC szoftver-algoritmusával rendelkezik, hogy a sportműsorok vagy filmek gyors tempójú jeleneteinek nézése közben is képben maradj. Segít csökkenteni a mozgás elmosódását és minimálisra csökkenti a mozgásnyomokat. A TCL C645 televízión a tartalomnézés élménye mindig kristálytiszta lesz.

TCL tévé HDR MULTIFORMAT támogatással
Csodálatos HDR bármilyen forrásból

Számos módja van annak, hogy a legjobb 4K HDR képminőséget élvezhesd a TCL tévéden: HDR10, HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION. A TCL C645 televízió mindegyiket támogatja. Győződj meg róla, hogy a 4K HDR televízió maximális kapacitását a lehető legjobban ki tudd használni: Akár a Netflix, akár a Disney+, akár az Amazon Prime Video Dolby Vision vagy HDR10+ tartalmát élvezed, ez a 4K HDR TCL tévé mindig a legjobb formátumot támogatja. A Dolby Vision formátum különösen fontos, mivel számos streaming szolgáltatás támogatja.

TCL okostévé Game Master 2.0 funkcióval

Optimalizált játékélmény a Game Master csomag 2.0 játékfunkcióival

A játékosok számára a tévé gyors reakciója legalább olyan fontos, mint a jó kép. A HDMI 2.1 interfésznek és az ALLM funkciónak köszönhetően automatikusan a legalacsonyabb késleltetési időt és a legjobb képbeállításokat kapod a játékhoz. Az ALLM lehetővé teszi, hogy a játékkonzol vagy a számítógépes grafikus kártya automatikusan játék üzemmódba kapcsolja a TCL C645 televíziót, így rendkívül gyors, 15 ms* alatti válaszidőt biztosít a TV-s játékok bemenetéhez.
* A PC Game barhoz a legújabb generációs HDMI 2.1 játékkonzolokra vagy HDMI 2.1 játékeszközökre van szükség, amely lehetővé teszi, hogy a játékban maradj, miközben továbbra is a képernyőt és a játékparamétereket figyeled. A Dolby Vision játéktechnológia a lehető legjobb játékélményt nyújtja. Hozzáférést nyújt a játék minden részletéhez és mélységéhez. Fokozd a képet, és fedezz fel többet a játékból, ha Dolby Vision rendszerben játszol!

TCL C645 Dolby Atmos-szal

Magával ragadó, mozgó hangok áramlanak körülötted

Hangzás még soha nem szólt ilyen jól! Érezd a mélyebb kapcsolatot a történetekkel és a zenével, amelyeket szeretsz, a hangok pedig lélegzetelállítóan valósághűen mozognak körülötted. A TCL televízió Dolby Atmos támogatással valósághűen érzékelteti minden tárgy mozgását, és 360°-os térhatású hangzást biztosít. A Dolby Vision képminőséggel együtt a TCL C645 okostévé igazán nagyszerű moziélményt nyújt.
*A Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye.

65" TCL 65C645 Google TV

Google TV
Szórakozás, amit szeretsz - egy kis segítséggel a Google-tól

A Google TV különböző alkalmazásokból és előfizetésekből származó filmeket, műsorokat, tévéműsorokat és egyéb tartalmakat gyűjt össze és rendszerezi számodra. Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem minden országban érhetők el. Több mint 700 000 film és tévéműsor egy helyen. A keresés egyszerű - csak kérdezd meg a Google-t. Fedezz fel új filmeket és műsorokat a már megnézett és az érdeklődési köröd alapján tett javaslatokkal! Akár közvetlenül a telefonodról is bővítheted a figyelőlistádat, így az ajánlásaid mindig naprakészek lesznek. A TCL C645 tévéd most hasznosabb, mint valaha! Kérdezd a Google-t az időjárásról, sporteredményekről és egyebekről, és a válaszokat közvetlenül a képernyőjén kapod meg. Tekintsd meg és vezéreld a kompatibilis okosotthoni eszközöket a hangoddal.

65" TCL 65C645 Google TV

Hands-Free Google Assistant
Google Assistant Hands-Free-vel: hallatsd a hangod

A fejlett, Google Assistanttel* kombinált Hands-Free hangvezérléssel a TCL C645 televízió Google TV operációs rendszerrel intelligenssé és egyszerűvé teszi az életet. Kérdezz tőle. Mondd meg neki, hogy mit tegyen. Ez a te személyes Google-öd, amely mindig készen áll arra, hogy segítsen a több mint 1 millió művelettel. Minél többet használod, annál többet tanul és segít neked. Talád meg kedvenc alkalmazásaidat, és azonnal hozzáférhetsz a tartalmakhoz. Kérdezd bármiről - a holnapi időjárásról, kedvenc focicsapatod következő meccséről és még sok másról. Mondd meg az Assistantnek, hogy játssza le a Netflix legújabb sorozatát, szabályozza a tévé hangerejét, nyisson meg egy YouTube lejátszási listát és így tovább.

* Előfordulhat, hogy a Hands-Free és a Google Assistant nem érhető el egyes nyelveken és országokban. A Google Assistant internet/adatkapcsolatot igényel. Az adatátviteli díjak felszámításra kerülhetnek. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye a szolgáltatástól, az eszköztől és a hálózattól függ, és előfordulhat, hogy nem minden területen érhető el.

A TCL C645 okostévé lehetővé teszi a Google Meet használatát

Együtt lenni a pillanatban

Ingyenes, egyszerű és kiváló minőségű hang- vagy videohívások** a TCL C645 televízióval. Személyesen, akár 32 fővel. A csoportos hívásokkal összekapcsolhatod az összes fontos személyt, még akkor is, ha távol vannak egymástól. A Google Duo szolgáltatás tökéletesen működik a TCL Android TV-n. Soha többé nem fogsz lemaradni egyetlen pillanatról sem a barátaiddal és a családoddal! Legyen szó egyéni vagy csoportos hívásról, a Duo beszélgetések a végponttól végpontig tartó titkosításnak köszönhetően mindig bizalmasak maradnak.
*Google-fiók bejelentkezést igényel
**A videohívásokhoz opcionális UVC-kompatibilis kamera megvásárlása szükséges

Az TCL C645 kompatibilis az Amazon Alexával

Alexa segítségével a hangod irányíthatja a világodat*

Az Amazon Alexa egy olyan szolgáltatás, amely a felhőben létezik, és folyamatosan fejlődik és új dolgokat tanul. Kérd meg Alexát, hogy játsszon le zenét, nézze meg a híreket, az időjárás-előrejelzést, váltson csatornát vagy hangerőt a tévéjén, és irányítsa okosotthonodat.

*Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem minden országban érhetők el. . Az Alexa-kompatibilitás lehetővé teszi az Amazon Alexa eszközök, beleértve az Amazon Echo, az Echo Dot, az Eco Show, az Echo Spot és az Echo Plus (külön megvásárolható) használatát a tévéd vezérléséhez.

Végtelen szórakozás a legmagasabb HDR minőségben

Minden tartalom, amit szeretsz, ahogyan szereted

A TCL Google TV segítségével minden tartalmat mindig a legjobb minőségben nézhetsz: Netflix, Disney+,Amazon Prime, YouTube, HBO MAX, Spotify, Twitch, Plex, Google play movies, Apple TV, és még sok más is. A legújabb Dolby Vision HDR és HDR10+ HDR formátumok támogatásával kiváló minőséget kapsz. A Dolby Vision nemcsak a legfejlettebb képformátum, hanem számos szolgáltatás is támogatja, például a Netflix, a Disney+, az HBO Max, az Apple TV és más szolgáltatások.

A TCL C645 televízió ultravékony, prémium fém keret nélküli kialakítása

Kávamentes előlap - a nagyobb képernyőért és a nagyobb képért, amelyet imádni fogsz

Ez az ultravékony designkoncepció valódi fémet használ, így nemcsak elegáns, hanem tartós kézműves darab is, amely jól illeszkedik az otthonodba. Az Art Design időtálló darabja, amely feldobja a TCL C645 okostévé megjelenését, és lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen otthonod berendezéséhez.


Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Színmélység 10 bit

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, AMD FreeSync

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,6 cm
Magasság 76 cm
Mélység 35,2 cm
Magasság talp nélkül 71,1 cm
Mélység talp nélkül 8,3 cm
Tömeg 11,3 kg
VESA felfüggesztés 200×300

Szín

Szín Titán

Audió

További audió tulajdonságok Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Titánium
Kód:  WK690c2j21
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  55C645
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10