Oldal frissítése

55" Sony Bravia KD-55XE8596

4,5 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Sony Bravia KD-55XE8596

4K HDR Processor X1

A Sony Bravia KD-55XE8596 televízió képe sokkal nagyobb színmélységgel, részletgazdagsággal és definiált struktúrával büszkélkedhet az új nagyteljesítményű processzorának köszönhetően. Minden pixel precízen van beállítva, ráadásul minden egyes jelenet is analizálva van, és összehasonlításra kerül a speciális képadatbázissal, amely külön-külön foglalkozik a struktúrával, kontraszttal, színvilággal és a képernyő széleivel.

TRILUMINOS színvilág

A háttérvilágítás sokkal nagyobb intenzitásban reprodukálja a fényerőt, mint a megszokott LED televíziók, és az egyedülálló algoritmusa úgy igazítja, hogy a sötét és a világos közötti tartomány is jóval szélesebb legyen. A világos színek így sokkalta világosabbak, a fekete pedig sokkalta sötétebb, különösképpen a HDR videók lejátszása során. Tehát a TRILUMINOS technológia szelektíven analizálja a színeket az egész színpalettán, hogy a lágy színek ne legyenek túltelítettek és természetellenesek. A valósághű kép pedig új élettel tölt meg minden egyes jelenetet. 


 Sony Bravia KD-55XE8596

Magas dinamikai tartomány 4K-ban

Ez az 55"-es televízió ötvözi a 4K felbontás kiváló élességét a fényerővel, színekkel és a magas dinamikai tartomány (HDR) részletgazdagságával. Ennek köszönhetően pedig végre lehetőséged adódik megtapasztalni az eddig soha nem látott részleteket még a sötét vagy a napsütéses részeknél is.

 Sony Bravia KD-55XE8596

A HDR-t még játék közben is kiélvezheted

Ez A 4K HDR televízió ideális barátja a PlayStation 4 és a PlayStation 4 Pro játékkonzoloknak. Ideje tehát kipróbálni a játékok szórakoztató világát most már élő textúrákkal és szebb színekkel.


Sony Bravia KD-55XE8596 - lehengerel a kidolgozott designjával

A panel egy keskeny alumíniumházban kapott helyet, amelynek köszönhetően nemcsak hogy nagyszerűen néz ki, de tökéletesen is beleillik minden helyiség nyugalmába. A látványos megjelenésébe nem fognak belerondítani az ormótlan kábelek, ugyanis ennek érdekében egy okos kábelrendezés is be lett készítve, amelynek köszönhetően a kábelek tökéletesen el lesznek rejtve.

A gyönyörű alumíniumkivitel csúcskategóriás megjelenést kölcsönöz a televízió számára.

 Sony Bravia KD-55XE8596

Az egyedülálló állványba az összes kábelt elrejtheted, legyen szó set-top-box-ról vagy Blue-ray lejátszóról.

 Sony Bravia KD-55XE8596

A Google Android és a Google Play világa

Ez az okostévé még annál is okosabb. A Google Play szolgáltatásnak köszönhetően filmek, játékok és számos egyéb tartalom új világa tárul eléd. Egy hatalmas és egyre csak bővülő kínálat vár Rád. A szöveg bepötyögésének fáradságos kálváriájának ezentúl vége, hála a hangvezérlésnek. Elég csak megmondanod, hogy mit szeretnél, vagy hogy mi legyen Neked ajánlva például a műfaj alapján. A Chromecast-on keresztül pedig átviheted a tartalmat a saját készülékedről ezen hatalmas televízió képernyőjére.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube
SMART funkciók Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 123,7 cm
Magasság 77,2 cm
Mélység 25,2 cm
Magasság talp nélkül 71,7 cm
Mélység talp nélkül 5,7 cm
Tömeg 19,5 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS1018w6
Termékszám:  KD55XE8596BAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15