Oldal frissítése

55" Samsung UE55MU7002

4,9 14 értékelés
270 200 Ft

55" Samsung UE55MU7002

Extrém részletesség

Élvezze kedvenc filmjeit, melyeket most rendívüli részletességben nézhet. Minden egyes pixel egy új dimenziót és minőséget kap ezen a Samsung TV-n, mely HDR1000 / Extreme technológiával rendelkezik.

Soha nem látott színek

Ez a készülék számtalan színt és árnyalatot képes megjeleníteni, melyek mindig természetesen hatnak. A Dynamic Crystal Color lélegzetelállító vizuális élményt tartogat Ön számára, minden nap.

Motion Rate 240

Maximális folyamatosság

Még a legdinamikusabb jeleneteket is zavaró elmosódás nélkül figyelheti. A 240-es Motion Rate-nek köszönhetően, ezen a tévén minden jelenet garantáltan zavartalan folyamatosságban fog megjelenni.

Precison Fekete

Hagyja, hogy a fekete-fehér kihangsúlyozza a karaktereket, egyedülálló kontraszttal! A TV kiváló értékei közé tartozik a Precision Fekete és a Local Dimming, fényhalványító funkciója is. A hihetetlen kontraszt garantáltan lenyűgözi majd Önt!

Precision Black a Local Dimming
Peak Illuminator

Fényerő, még a legsötétebb jelenetek alatt is

Merüljön el teljesen a látott történetben! A Peak Illuminator-nak köszönhetően, minden egyes jelenet fényesebb lesz, mint valaha. Mindezek mellett, ezeket a tökéletes képeket kristálytiszta minőségben láthatja.

Felesleges kábelek nélkül

Nem kell aggódnia a felesleges kábelek miatt. Csatlakoztathatja a kiegészítőket a TV-hez egy elegáns OneConnect hub segítségével. Ez a különleges Clean Cable, azaz "kábelmentes" megoldás segít Önnek abban, hogy elrejtse a kábeleket a TV hátulján.

Szemet gyönyörködtető formák

A hihetetlen részletek és a TV kifinomult formatervezése lélegzetelállító esztétikai élményt nyújt minden alkalommal. A csodálatos designnak köszönhetően, Ön le sem tudja majd venni szemeit a készülékről, még akkor sem, ha éppen nem néz semmit, vagy a televízió ki van kapcsolva.

A szépség nem ismer határokat

Az elképesztő vizuális élmény, melyet az elegánsan karcsú képernyőn át élvezhet, nem ismer határokat. A három oldalú flat-screen lehetővé teszi, hogy Önnek csak a tévéműsorra kelljen koncentrálnia.

Štíhlé provedení

Szórakozás karnyújtásnyira

Érjen el teljes kényelmet! Nem lesz szüksége több távirányítóra, még akkor sem, ha több készülék van a televízióhoz kapcsolva. A One Depth felhasználói felület segítségével, Ön mindig könnyen hozzáférhet a kedvenc szórakoztató műsoraihoz.

Engedje el okostelefonját

Élvezze okostelefonja tartalmát luxusképernyőjén. Az intelligens nézet opciónak köszönhetően, könnyedén irányíthatja a TV-t telefonja segítségével. Mindezt bármilyen bonyolult beállítás nélkül.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Tizen
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 122,6 cm
Magasság 78,2 cm
Mélység 24,6 cm
Magasság talp nélkül 71,05 cm
Mélység talp nélkül 5,48 cm
Tömeg 17,9 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  WR184s7
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  UE55MU7002TXXH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10