Oldal frissítése

55" Samsung RH55E

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Samsung RH55E

Egy sokoldalú kijelző, amely segít a vállalkozásoknak megszólítani az ügyfeleket promóciós tartalmak megjelenítésével. Ajánlhatsz termékeket, élő TV adást, vagy akár mindkettőt a vásárlóidnak. A kifinomult integrációs funkciók még több kreatív lehetőséget biztosítanak, mert lehetővé teszik a prezentációt fektetett és portré módban is. Az elhelyezést és az orientációt a belső tér és a tartalom alapján választhatod ki. A rugalmassága, az alacsony karbantartása és a költséghatékonysága miatt tökéletes a kis boltok számára is, ahol a tulajdonosok korlátozva vannak az adott tér és a költségvetés miatt.

Legfontosabb jellemzői

  • Megbízható kijelző a vállalkozásodhoz
  • Egyedi és rugalmas tartalom prezentálása
  • Full HD felbontást és széles látószöget biztosít, akár 178°-ban
  • A vásárlók hatékony megszólítása
  • Egyszerű telepítés szakértők segítsége nélkül
  • 16/7 működésre tervezték
  • WiFi vagy LAN csatlakozás
  • Beépített hangszórók

Kápráztasd el a vásárlóidat

A naprakész nyomtatott promóciós anyagok kivitelezése költséges és időigényes. Ezért a Samsung egy egyszerű és ingyenes szoftvert ajánl a promóciós anyagok készítéséhez. A MagicInfo Express Content Creator 1.0 programmal elő tudsz állítani, szerkeszteni és küldeni tartalmat akár percek alatt. A felhasználóbarát felület mellett 200 előre elkészített sablon is vár, amelyek ágazat alapján vannak szétosztva. A készülék egyik előnye az, hogy kompatibilis a számítógépekkel, tabletekkel és okostelefonokkal is, így a tartalom szerkesztése lehetséges bárhonnan és bármikor.

Egyszerű telepítés és kezelés

A kijelző számos funkcióval fel van szerelve, amelyek biztosítják a problémamentes telepítést és a tartalom megosztását a kisvállalkozások tulajdonosainak. A csomag tartalmaz állványt és fali tartót is a VESA szabványnak megfelelően, és nincs szükség szakemberre a telepítéshez. Könnyedén felkeltheted a vásárlóid figyelmét, és így a vállalkozásod is sikeresebb lesz. 

Megbízhatóság a vállalkozásod számára

A kitűnő képmegjelenítés és a prémium hangzás kielégíti az igényeidet. A reklám és a televízió kombinációja nem csak szórakoztatja majd a vásárlóidat, de tájékoztatja is őket. A hagyományos kijelzőkkel ellentétben, amelyek több órányi üzemidő után felmelegszenek és veszítenek a minőségükből, a Samsung akár kétszeres élettartamot kínál, ami fontos előrelépést jelent ezen a területen. Ez biztosítja, hogy soha nem fogsz lemaradni a vállalkozásoddal. A hosszú távú teljesítmény és a három év garancia biztosítja a nagyobb támogatást a hagyományos kijelzőkkel szemben.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Üzemidő

Üzemidő 16 h/nap
Kód:  WH701l
Termékszám:  LH55RHEELGW/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10