Oldal frissítése

55 "Samsung ED55D

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55 "Samsung ED55D

55-es LED panel egy sor EDD vonzzák ügyfél figyelmét, és mindig ad neki egy világos üzenetet vonzó formában. A kijelzőn jelzett SMART Signage ellenáll a pornak és energia hullámok. Összehasonlítva a hagyományos TV-k, úgy lettek kialakítva, 8 órás működés, jól illeszkedik a vállalati környezetben, 16/7 órás. Előnye az alacsony energiafogyasztás és a könnyű telepítés, valamint egy elegáns megjelenés.

A kijelző mindkét portré

Bevonása videó benyújtásának felelős a felbontása Full HD, 350 nit fényerőt kontrasztaránya 5000: 1. Vékony keret maximalizálja a látható terület, és adjunk az elegáns megjelenése a panel. Pivot funkció biztosítja a rugalmasságot a tervezés kommunikáció.Samsung ED55D támogatja PIP, PIP technológia.

Csatlakozó több monitor

Hátsó oldalán a képernyő elrejti a csatlakozókat, amely számos lehetőséget kínál az összekötő videó források és audio jeleket. Képátvitel készek VGA, DVI, HDMI és komponens csatlakozóval. Van is egy standard input és output audio jack 3,5 mm. Audio lejátszás azonban ez is elérhető beépített hangszórópár összteljesítménye 20 W. RS-232C csatlakozón egyszerű csatlakoztatását több kijelző és MDC programot szolgáltatott lehetővé teszi az egyszerű vezérlés egy központi helyről.


Műszaki adatok:

panel:
Kontrasztarány: 5000: 1
Látószög (vízszintes / függőleges): 178 ° / 178 °
16,7 mérföld. színes
Színskálát: 70%

A csomag tartalma:
Gyors telepítési útmutató
garancialevelet
D-sub kábel
tápkábel
távirányító
akkumulátor

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WH609e9
Termékszám:  LH55EDDPLGC/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10