Oldal frissítése

55" Philips The One 55PUS8919 55PUS8919

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Leárazás -3 %
417 690 Ft 431 690 Ft

55" Philips The One 55PUS8919 55PUS8919

Örülnél, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ezen Philips TV. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan elvarázsol majd a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód elégíti ki minden igényes játékos igényét. A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 40W-os hangszóró felel. Ezen Philips Smart TV a fejlett Titan OS operációs rendszert kapta, és egy valóban lenyűgöző dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín egészíti ki. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 55
Televízió 55

55" Philips The One 55PUS8919 55PUS8919 televízió fontosabb jellemzői

  • A nagyszerű Philips TV valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciófilmeket
  • Azért, hogy nagyszerű hangzásban legyen részünk, 40W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme Philips Smart TV a fejlett Titan OS operációs rendszert támogatja
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X gondoskodik a mozis hangminőségről
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, webböngésző és ECO mode
  • Egyéb közkedvelt funkciói: hang-kalibrálás
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV és Deezer

Kivételesen éles képi megjelenítés

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ezen Philips TV tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely nagy élességet garantál. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást biztosít, amely intelligensen alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 55
Televízió 55

LCD LED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV magával ragadó szórakozást nyújt. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást biztosít, amelynek köszönhetően még világos helyiségekben is élvezhető lesz a filmezés. A LED izzósort az LCD panel mögött helyezték el, amely biztosítja, hogy a képernyő világos és a kép tiszta lesz.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához. A Dolby Vision lehetővé teszi, hogy még maximális fényerő mellett is élvezhessük a ragyogó színeket.

Televízió 55
Televízió 55

Válj profi gamerré ezzel a nagyszerű Philips televízióval

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. A remek gamer mód funkcióval a játék igazi élmény lesz. Ez a remek Philips televízió kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb gamerek igényeinek is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ez a remek Titan OS smart TV sok érdekes funkciót rejt, mint például Google Assistant és Amazon Alexa. Ezentúl lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Televízió 55
Televízió 55

Használd ki a nagyszerű Philips TV összes okos funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Az aktuális verzió HbbTV. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az smart funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes választás mindenki számára

Lehetővé tesz olyan vezeték nélküli kapcsolatokat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Miracast. Olyan technológia gondoskodik a moziélményről, mint Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül tesz lehetővé 3D térhangzást. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek hála a hang jóval pontosabban és hitelesebben terjed a térben. Ezen a TV-n megtalálható a hang kalibrálása funkció, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai adottságainak vagy a személyes igényeinknek megfelelően. A TV elemzi azt a környezetet, amelyben található, és kalibrálja az audio paramétereket annak érdekében, hogy elérje az optimális hangteljesítményt.

Televízió 55

Fedezd fel a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a nagyszerű Philips LCD LED tévé elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Nagyszerű tulajdonságai közé tartozik az átlagon felüli Ambilight funkció. Ez egy beépített világítási rendszer, amely a TV hátulján található. A képernyő körül fényhatást hoz létre színes LED-ek segítségével, amely automatikusan reagál a megjelenített tartalomra. A feladat a TV nézés élményének javítása, illetve a még nagyobb és dinamikusabb képernyő érzetének kialakítása. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. A TV-t Calman Ready jelöléssel látták el, amely lehetővé teszi a professzionális képkalibrálást a Calman szoftverrel, amit a profi audio-vizuális iparban gyakran alkalmaznak.

Színmélység:

8

Méretek:

78,367 × 123,12 × 26,876 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

71,98 × 7,97 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

18,06 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Színmélység 8

Rendszer

Operációs rendszer Titan OS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,12 cm
Magasság 78,37 cm
Mélység 26,88 cm
Magasság talp nélkül 71,98 cm
Mélység talp nélkül 7,97 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 47,47 cm
Tömeg 18,06 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 40 W
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC389o777
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  55PUS8919/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05