Oldal frissítése

55" Philips 55PUS8319

Ingyenes
szállítás boltjainkba
342 090 Ft

55" Philips 55PUS8319

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű Philips TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a hatalmas sorozat és film választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és 20 s-es válaszidő elégíti ki minden igényes játékos igényét. A fantasztikus látványvilágon túl, a remek hangzásért 20W-os hangszóró felel. Eme Philips Smart TV a modern Linux operációs rendszerrel van ellátva, és megjelenését egy valóban elegáns dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Amennyiben a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító tartalma a csomagolásnak.

Televízió 55
Televízió 55

55" Philips 55PUS8319 tévé lényegesebb jellemzői

  • Eme Philips televízió valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • A televízió 20 s válaszidővel rendelkezik
  • A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen Philips Smart TV a korszerű Linux operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Direct LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS:X és Dolby Digital + gondoskodik a mozis hangminőségről
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, webböngésző és ECO mode
  • Egyéb népszerű funkciói: hang-kalibrálás
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV és Deezer

Meglepően tökéletesen éles kép

Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a nagyszerű Philips TV rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely nagy élességet garantál. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást nyújt, amely alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 55
Televízió 55

LCD LED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Eme LCD LED technológiával rendelkező TV hihetetlen látványt biztosít. A LED technológia magas fényerőt biztosít, ami pozitív hatással van a világos szobában való filmezés élményére. A LED izzósor az LCD panel mögött kapott helyet, amely biztosítja, hogy a képernyő világos és a kép tiszta lesz.

HDR formátum támogatás

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az alkalmazkodjon az aktuális jelenethez. A HDR10+ biztosítja, hogy a kép fényereje dinamikusan változzon az adott képkockától függően.

Televízió 55
Televízió 55

Urald az összes játékot ezzel a lenyűgöző Philips televízióval

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens játékosokat. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. Az izgalmas gamer mód funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. Eme Philips TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást nyújt

Ez a modern Linux okos TV számos vonzó funkciót rejt, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 55

Használd ki a fejlett Philips TV összes okos tulajdonságát

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez további eszközök igénybe vétele , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Köszönhetően az smart funkcióknak böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Nagyszerű választás mindenki számára

Lehetővé tesz olyan kapcsolódási lehetőségeket más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Miracast. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS:X és Dolby Digital +. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően garantált a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és valósághűbb lesz. A TV hangkalibrációs funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hangbeállítások optimalizálását a szoba akusztikai adottságainak vagy a felhasználó személyes igényeinek megfelelően. A TV alkalmazkodik a környezethez, ahol található, és optimalizálja az audio paramétereket a legjobb hangteljesítmény érdekében.

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a fejlett Philips LCD LED televízió biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Az Ambilight egy extra kiegészítő, amely felejthetetlen vizuális élményt nyújt. Ez egy világítási rendszer, ami a TV hátuljára van szerelve. Színes fényhatás jön létre a képernyő körül a LED-eknek köszönhetően, amely a megjelenített tartalomtól függően dinamikusan változik. A feladat a TV nézés vizuális élményének javítása, illetve olyan látszat kialakítása, hogy még nagyobb és dinamikusabb képernyőt nézhetünk. Ha unalmas a TV műsor, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely a speciális keresési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat.

Színmélység:

8

Méretek:

77,96 × 123,12 × 26,293 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

72,261 × 8,16 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

14,6 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG
Színmélység 8

Rendszer

Operációs rendszer Linux
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 20 s
Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,12 cm
Magasság 77,96 cm
Mélység 26,29 cm
Magasság talp nélkül 72,26 cm
Mélység talp nélkül 8,16 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 73,4 cm
Tömeg 14,6 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC389o776
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  55PUS8319/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10