Oldal frissítése

55" Philips 55OLED936

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Philips 55OLED936

Philips 55OLED936 4K okostelevízió
A Philips 55OLED936 Bowers & Wilkins hangzást kínál

Kényeztesd magad egy olyan televízióval, amely a a következő szintre emeli a filmnézést és más tartalmakat. Ez a lenyűgöző Philips 55OLED936 TV felfelé néző Bowers & Wilkins hangszórókkal és a legújabb, mesterséges intelligenciával ellátott P5 képfeldolgozó processzorral büszkélkedhet. Így élethű képeket és magával ragadó hangzást kaphatsz kristálytiszta párbeszédekkel. Az Amazon Alexa vagy a Google Asszisztens közvetítésével egyszerűen vezérelheted hangoddal az okostévét. A 164 cm képátlójú képernyő minden részletet tisztán és világosan mutat bármilyen tartalom megtekintésekor. Ha szeretnéd, a Philips 55OLED936 televíziót a VESA tartó segítségével egyszerűen a falra is felszerelheted.

Bowers & Wilkins hangzás a magával ragadó hangzásért
A Bowers & Wilkins technológia és a Dolby Atmos kombinációja.

A legendás Bowers & Wilkins hangmérnökei egy exkluzív 70 W-os hangszóró-kialakítást hoztak létre, amely tökéletes hangzást biztosít a Philips 55OLED936 számára. Hozd ki a legtöbbet a Dolby Atmos-ból a felfelé néző hangszórók segítségével. A párbeszéd tisztaságát a középen elhelyezett magas hangszóró biztosítja.

Ambilight technológia a Philips 55OLED936 TV-ben
4 oldalas világítás.

A filmek és játékok a Philips Ambilight funkció segítségével még inkább magukkal ragadnak. Ez a funkció a Philips 55OLED936 TV mögötti falra vetíti a lejátszott tartalomhoz igazodó LED színeket, vizuálisan javítva fel a képet. A Philips 55OLED936 TV hátulján intelligens LED fények találhatók, amelyek a lejátszott tartalomhoz alkalmazkodnak, rendkívüli vizuális élményt nyújtva.

A Philips 65OLED936 Philips P5 képfeldolgozó processzort használ.
Tökéletesség forrástól függetlenül.

A Philips P5 Perfect Picture képfeldolgozó processzornak köszönhetően a Philips 55OLED936 olyan tökéletes képet nyújt, mint a kedvenc tartalma. A részletek érezhetően nagyobb mélységűek, a színek élénkek, a fehérebb bőrtónusok pedig természetesebbnek tűnnek. A Philips 55OLED936 TV kontrasztja olyan éles, hogy minden részletet látni fogsz. A mozgás a tévén olyan gördülékeny, hogy soha nem veszíted szem elől a labdát, függetlenül attól, hogy milyen gyorsan zajlik a meccs.

Philips OLED+ TV. 
Tapasztald meg a különbséget a Philips 65OLED936 tévével

A Philips 55OLED936 kompatibilis az összes főbb HDR formátummal. Legyen szó kedvenc sorozatodról vagy a legújabb videojátékodról, az árnyékok mindig mélyebbek lesznek, a fényes felületek ragyogni fognak, a színek valósághűbbek, a mozgás pedig hihetetlenül egyenletes lesz. 

Dolby Vision és Dolby Atmos 
A Philips 65OLED936 tévébel
 olyan kép és hangzás vár, mint a moziban. 

A Philips 55OLED936 okos TV-vel otthonod olyan lesz, akár egy mozi. A készülék még a prémium hangzást és a Dolby videóformátumot is támogatja. A fényességgel és színekkel teli, részletgazdag, mély térhatású hanggal kísért kép a rendező eredeti szándékát tükrözi. Nézd meg kedvenc filmedet, streamelj sorozatot vagy néz tartalmakat Blu-ray lemezről prémium minőségben a Philips 55OLED936 okos TV-n.

Egyszerűen intelligens TV 
Android TV rendszerrel. 

Az Android TV Philips 55OLED936 elhozza a kívánt tartalmat - amikor csak akarod. A Philips 55OLED936 kezdőképernyőjét testre szabhatod kedvenc alkalmazásaid megjelenítéséhez, így könnyedén streamelheted kedvenc filmjeidet és műsoraidat.

A TVkészen áll a modern játékkonzolokra
Az alacsony késleltetésének köszönhetően a Philips 55OLED936 a játékosok is nagyra értékelik

A Philips 55OLED936 a legújabb HDMI 2.1-es csatlakozási lehetőséggel büszkélkedhet, és amikor elkezdesz játszani a konzolodon, automatikusan átvált egy speciális, alacsony késleltetésű játékmódra. A TV támogatja a VRR és a Freesync technológiát is a zökkenőmentes, gyors játékhoz. Magát a játékot pedig egy speciális Ambilight világítási mód emeli ki.

A Philips 65OLED936 DTS Play-Fi-t alkalmaz
Hang több helyiségben – Multi-room audio.

A Philips 55OLED936 televíziót a DTS Play-Fi funkciónak köszönhetően bármelyik szobában összecsatlakoztathatod a kompatibilis hangszórókhoz. Van vezeték nélküli hangszóró a konyhában? Hallgass filmet, miközben uzsonnát készítesz, vagy igyál egy italt anélkül, hogy lemaradnál a meccs egyik fontos pillanatáról.



Paraméterek

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2021

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Telly, Apple TV, Kodi, Steam Link, Facebook, OKTAGON TV
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,78 cm
Magasság 80,56 cm
Mélység 26,55 cm
Magasság talp nélkül 70,56 cm
Mélység talp nélkül 4,73 cm
Tömeg 25,9 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Szürke

Audió

Beépített audio Soundbar

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WC390s5b
Termékszám:  55OLED936/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10