Oldal frissítése

55" Philips 55OLED818

5 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
522 890 Ft

55" Philips 55OLED818

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen Philips Philips OLED televízió. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, hála a fejlett OLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Engedd, hogy elvarázsoljon a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Nvidia G-Sync és 10 ms-es válaszidő garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 70W-os hangszóró felel. Eme Philips Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszerrel van ellátva, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító része a csomagnak.

Televízió 55
Televízió 55

55" Philips 55OLED818 TV jelentősebb tulajdonságai

  • Eme Philips Philips OLED sorozatú televízió valódi mozi élményt nyújt
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern OLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • A televízió 10 ms válaszidővel rendelkezik
  • A fantasztikus hangzásért 70W-os hangszóró felel
  • 900 cd/m² maximális fényerő mellett a kijelző garantálja, hogy olyannak lássuk a színeket, amilyenek valójában
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme Philips Smart TV a modern Google TV operációs rendszerrel van ellátva
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0 és DTS Play-Fi gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer és Facebook Watch

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a nagyszerű Philips televízió lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, melynek köszönhetően minőségromlás nélkül élvezhetjük a filmeket és egyéb műsorokat.

Televízió 55
Televízió 55

OLED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Eme OLED technológiát alkalmazó TV magával ragadó szórakozást nyújt. Az OLED kijelző kitűnik magas kontrasztjával, széles látószögével, gyors válaszidejével és élénk színeivel. Az egyes pixelek be- és kikapcsolásával elérhetők a valódi fekete árnyalatok. Az OLED kijelző hatékonyan csökkenti az energiafelhasználást, mert csak azok a képpontok fogyasztanak energiát, melyek aktuálisan be vannak kapcsolva.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik. A HDR10+ dinamikus fényerő-beállítással rendelkezik mindegy egyes képkockához. A Dolby Vision technológiának köszönhetően, a TV ragyogó színekkel kápráztat el minket, még maximális fényerő mellett is.

Légy legyőzhetetlen gamer ezzel a lenyűgöző Philips TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens játékosokat, miközben előnyökre teszel szert. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő nagyban hozzájárul a győzelemhez. A remek nvidia G-Sync funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. Ez a nagyszerű Philips TV Kiváló hatékonyságú monitorként működik, lehetővé téve a sima és pontos játékmegjelenítést.

Végtelen szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Ez a remek Google TV okos televízió számos vonzó funkciót rejt, mint Google Assistant. Az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a nagyszerű Philips televízió összes okos funkcióját

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell külső eszközöket igénybe venniük, illetve átváltani más alkalmazásba. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-ből. Böngéssz a neten közvetlenül a TV képernyőjén. Az okos funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Így minden irányból megtekinthető a videó. Ez lehetővé teszi, hogy navigáljunk a környezetben, és olyan részleteket fedezzünk fel, amelyek el lennének rejtve egy normál videóban.

A tökéletes társ minden háztartásba

Lehetővé tesz olyan kapcsolódási lehetőségeket más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziélményről, mint Dolby Atmos, Dolby Digital 2,0 és DTS Play-Fi. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül nyújt 3D térhangzást. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és reálisabb lesz.

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a remek Philips OLED TV elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Az egyik kivételes tulajdonsága az Ambilight funkció. Ez egy, a TV hátulján található világítási rendszer. Színes fény használatával fényhatást hoz létre a képernyő körül, amely a megjelenített tartalomtól függően változik. A cél a TV nézés élményének fokozása, illetve olyan benyomás kialakítása, hogy dinamikusabb és nagyobb képernyőt látunk. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és lejátszhatod saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely speciális szkennelési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. A TV Calman Ready jelöléssel rendelkezik, így módunkban áll professzionális képkalibrálást végezni a Calman szoftver segítségével, amit széles körben alkalmaznak a profi audio-vizuális iparban.

Színmélység:

10 bit

Méretek:

77,3 × 122,5 × 23 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

70,7 × 6,8 cm (ma×mé)

Tömeg:

18,3 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Maximális fényerő 900 cd/m2
Színmélység 10 bit

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Válaszidő 10 ms
Játék jellemzői Nvidia G-Sync

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,5 cm
Magasság 77,3 cm
Mélység 23 cm
Magasság talp nélkül 70,7 cm
Mélység talp nélkül 6,8 cm
Tömeg 18,3 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 70 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete
Kód:  WC390s3a3
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  55OLED818/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20