Oldal frissítése

55" Philips 55OLED769

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Előrendelési ár
732 090 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


55" Philips 55OLED769

Szívesen élveznéd otthon is a filmeket mozi minőségben? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ezen Philips TV. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a rengeteg válogatott sorozat és film a közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és AMD FreeSync Premium és 8 s-es válaszidő garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. Azért, hogy a fantasztikus látványon túl nagyszerű hangzásban is részünk legyen, 20W-os hangszóró felel. Ezen Philips Smart TV a modern Linux operációs rendszert kapta, és egy valóban lenyűgöző dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Amennyiben a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 55
Televízió 55

55" Philips 55OLED769 televízió legfontosabb jellemzői

  • Eme Philips televízióval otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Lenyűgöző látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • A televízió 8 s válaszidőt garantál
  • Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen Philips Smart TV a fejlett Linux operációs rendszerre támaszkodik
  • Egyéb funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X garantálja a kristálytiszta hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, webböngésző és ECO mode
  • További népszerű funkciói: hang-kalibrálás
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV és Deezer

Meglepően tökéletesen éles kép

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a nagyszerű Philips TV rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. A helyi fényerő szabályozás-funkció gondoskodik a háttérvilágításról a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen képes csökkenteni a fényerőt, hogy nincs rossz hatással a kép világos részeire.

Televízió 55
Televízió 55

LCD LED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiát használó TV kiváló vizuális szórakozást biztosít. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket biztosít, amely lehetővé teszi a tv-zést jól megvilágított szobában. Az LCD panel mögött kapott helyet a LED izzósor, amely megvilágítja a képernyőt, és fényes képet biztosít.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ biztosítja, hogy a kép fényereje dinamikusan változzon az adott képkockától függően. Hála a Dolby Vision technológiának, még maximális fényerő mellett is garantált a gazdag színárnyalat-paletta.

Televízió 55
Televízió 55

Légy profi gamer ezzel a lenyűgöző Philips televízióval

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens gamereket. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és AMD FreeSync Premium funkcióval a játék igazi élmény lesz. Hála a VRR-nek a játékok nagyon szépen és simán futnak, akadozás nélkül, míg a gyors frissítési frekvencia gondoskodik a hihetetlenül rövid válaszidőről. Ezen Philips TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Korlátlan szórakozásban lehet részünk a legújabb operációs rendszerrel

Eme Linux okos TV számos hasznos funkciót tartogat, mint Amazon Alexa. Mostantól az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Nincs más dolgunk, csak megnyomni egy gombot a kedvenc streaming szolgáltatásunk eléréséhez.

Használd ki a nagyszerű Philips TV összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Az okos funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes választás mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Miracast. Olyan technológia biztosítja a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül garantált a 3D térhangzás. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben. A TV hangkalibrációs funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai adottságainak vagy a személyes igényeinknek megfelelően. A TV kiértékeli a környezetet, amelyben található, és beállítja az audio paramétereket az optimális hangteljesítmény elérése érdekében.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás tartalmakhoz

Ez a modern Philips LCD LED televízió elkápráztat multimédiás funkcióival. Kivételes tulajdonságai közé tartozik a kiemelkedő Ambilight funkció. Ez a világítási rendszer a TV hátulján kapott helyet. A színes LED-eknek köszönhetően fényhatás keletkezik a képernyő körül, amely változik a megjelenített tartalomtól függően. A feladat a TV nézés vizuális élményének fokozása, illetve olyan érzet kialakítása, hogy dinamikusabb és nagyobb képernyőt látunk. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális szkennelési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. A TV rendelkezik Calman Ready jelöléssel, ezáltal lehetőségünk van professzionális képkalibrálást végezni a Calman szoftver segítségével, amit a profi audio-vizuális iparban széles körben használnak.

Színmélység:

10

Méretek:

72,37 × 122,78 × 24 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

70,84 × 5,8 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

17,47 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Linux
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Válaszidő 8 s
Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 122,78 cm
Magasság 72,37 cm
Mélység 24 cm
Magasság talp nélkül 70,84 cm
Mélység talp nélkül 5,8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 79,5 cm
Tömeg 17,47 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fém
Kód:  WC390s3a5
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  55OLED769/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15