Oldal frissítése

55" JVC LT-55VAQ7235

4,2 5 értékelés
189 990 Ft

55" JVC LT-55VAQ7235

Szeretnéd otthonod kényelméből is mozi minőségben élvezni a filmeket? Akkor biztos jól jönne neked ezen JVC tévé. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, hála a fejlett QLED technológiának és HDR10+ és Dolby Vision szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. A fantasztikus látványvilágon túl, a remek hangzásért 20W-os Subwoofer hangszóró felel. Ezen JVC Smart TV a modern Android operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi teljessé. A TV-t VESA szabványú tartóval lehet a falra szerelni, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 55
Televízió 55

55" JVC LT-55VAQ7235 TV jelentősebb jellemzői

  • A nagyszerű JVC televízió valódi mozi élményt nyújt
  • Fantasztikus látványvilág köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10+ és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os Subwoofer hangszóró felel
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen JVC Smart TV a korszerű Android operációs rendszert kapta
  • Direct LED háttérvilágítást kapott
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Picture quality indexe 2800 PPI
  • Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és DTS Virtual:X biztosítja a mozis hangélményt
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV és webböngésző
  • Közkedvelt filmek és sorozatok tárháza vár rád olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player és Vodafone TV

Lenyűgözően éles kép

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a lenyűgöző JVC TV a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála tűéles képi megjelenítést nyújt. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást nyújt, amely alkalmazkodva a kép tartalmához garantálja a legjobb kontrasztot és képalkotást.

Televízió 55
Televízió 55

QLED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Ezen QLED technológiával rendelkező TV nagyszerű látványt nyújt. A QLED kijelző technológiailag rendkívül kivételes, amely a színek széles palettáját jeleníti meg a legnagyobb pontossággal. Lehetővé teszi, hogy erős fényben vagy oldalról nézve is tökéletesen tiszta képet lássunk.

Lehetővé teszi a tartalom HDR formátumban való megjelenítését

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10+ és Dolby Vision. A HDR10+ biztosítja, hogy a kép fényereje dinamikusan változzon az adott képkockától függően. Hála a Dolby Vision technológiának, ragyogó színeket élvezhetünk még maximális fényerő mellett is. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index jelzi, melynek értéke 2800 PPI.

Televízió 55
Televízió 55

Használd ki a nagyszerű JVC TV összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell külső eszközöket csatlakoztatniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. Az aktuális verzió HbbTV. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az smart funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás mindenki számára

Lehetővé tesz olyan kapcsolódási lehetőségeket más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, DLNA és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziélményről, mint Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül biztosít 3D térhangzást. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és valósághűbb lesz.

Televízió 55
Televízió 55

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a nagyszerű JVC QLED televízió biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmassá válni a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Praktikus extra a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat.

Méretek:

75 × 123,5 × 24 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

72,5 × 9 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

14,35 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, VLC Media Player, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,5 cm
Magasság 75 cm
Mélység 24 cm
Magasság talp nélkül 72,5 cm
Mélység talp nélkül 9 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 50 cm
Tömeg 14,35 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W
Beépített audio Subwoofer

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  WJV056ja1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LT-55VAQ7235
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20