Oldal frissítése

55" Hisense 55U6NQ

Ingyenes
szállítás boltjainkba
384 590 Ft

55" Hisense 55U6NQ

Szívesen élveznéd otthon is a filmeket mozi minőségben? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen HISENSE TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, hála a fejlett Mini LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra a rengeteg válogatott sorozat és film a közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és Ideal for PlayStation 5 és 9,8 ms-es válaszidő garantálja minden igényes játékos elégedettségét. Eme HISENSE Smart TV a fejlett Vidaa operációs rendszert használja, és egy valóban lenyűgöző dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését sötét szürke szín egészíti ki. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 400×200 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 55
Televízió 55

55" Hisense 55U6NQ TV legfőbb jellemzői

  • A csodálatos HISENSE TV igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Felejthetetlen látványvilág hála a modern Mini LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciófilmeket
  • A TV 9,8 ms válaszidővel rendelkezik
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszert kapta
  • Mini LED háttérvilágítást kapott
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos és Dolby Audio MS12 gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • További népszerű funkciói: hang-kalibrálás, automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Bátran böngéssz a sorozatok és filmet széles tárházában olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, NFL, NBA és UEFA,tv

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Csak dőlj hátra, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a nagyszerű HISENSE tévé képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, melynek köszönhetően minőségromlás nélkül élvezhetjük a filmeket és egyéb műsorokat. A helyi fényerő szabályozás és kontraszt fokozása érdekében a Mini LED technológia több száz vagy akár több ezer zónára van osztva. A sötét helyeken a helyi fényerő-szabályozás funkció a felelős a háttérvilágításért. A local diming olyan természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem kell félnünk a minőségromlástól a kép világos részein sem.

Televízió 55
Televízió 55

Mini LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Eme Mini LED technológiát alkalmazó TV magával ragadó szórakozást nyújt.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ. A HDR10 a jelenet maximális fényereje alapján állítja be a kép fényerejét. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. A Dolby Vision lehetővé teszi, hogy élvezzük a színárnyalatok széles skáláját meg maximális fényerő mellett is. A Dolby Vision továbbfejlesztése a Dolby Vision IQ. Az optimális kép a környezeti fény alapján kerül beállításra, a TV-n elhelyezett szenzor segítségével.

Televízió 55
Televízió 55

Válj legyőzhetetlen gamerré ezzel a lenyűgöző HISENSE TV-vel

A beépített játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a játékban. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és ideal for PlayStation 5 funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. A VRR technológia biztosítja, hogy a játékok nagyon szépen és simán fussanak, akadozás nélkül, míg a gyors frissítési frekvencia gondoskodik a hihetetlenül rövid válaszidőről. Ez a nagyszerű HISENSE TV kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb gamerek igényeinek is.

Végtelen szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Ez a remek Vidaa okos televízió sok hasznos funkciót tartogat, mint Amazon Alexa. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens társunkká válhat az elektronika világában. Nagyon megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyen és gyorsan megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a számukra bonyolult billentyűzetet.

Televízió 55
Televízió 55

Használd ki a nagyszerű HISENSE TV összes smart funkcióját

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez külső eszközök igénybe vétele , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az okos funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes társ minden háztartásba

Lehetővé tesz olyan vezeték nélküli kapcsolatokat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast és WiFi 5. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű élményről, mint Dolby Atmos és Dolby Audio MS12. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül nyújt 3D térhangzást. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi a hang jóval pontosabb és hitelesebb terjedését a térben. A TV rendelkezik hangkalibrációs funkcióval, amely lehetővé teszi a hangbeállítások finomhangolását a szoba akusztikai adottságainak vagy a személyes igényeinknek megfelelően. A TV alkalmazkodik a környezethez, amelyben található, és úgy állítja be az audio paramétereket, hogy optimális legyen a hangteljesítmény. Biztosan tetszeni fog az automatikus hangerőszabályozás lehetősége. Itt a TV folyamatosan figyeli a hangerőt, és kiegyensúlyozza a túl hangos vagy halk hangokat a programok közötti váltáskor vagy reklámok közben. Nagyon hasznos az a funkció, hogy a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét külön tudjuk állítani. Ha fejhallgatót csatlakoztatunk a TV-hez, könnyedén beállíthatjuk a számunkra kellemes hangerőt, nem lesz negatív hatással a többiekre, akik a beépített hangszórót hallgatják.

Televízió 55
Televízió 55

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a modern HISENSE Mini LED televízió elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Méretek:

77,8 × 123,2 × 31,3 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

71,1 × 7,6 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

13,1 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és kompozit

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 9,8 ms
Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,2 cm
Magasság 77,8 cm
Mélység 31,3 cm
Magasság talp nélkül 71,1 cm
Mélység talp nélkül 7,6 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 100,4 cm
Tömeg 13,1 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Sötét szürke

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás, Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens hangvezérléssel
Kód:  HIS020q7a3e
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  55U6NQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05