Oldal frissítése

55" Hisense 55U6KQ

5 3 értékelés
210 290 Ft

55" Hisense 55U6KQ

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű HISENSE TV. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan levesz majd a lábadról az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. VRR (Variable Refresh Rate) és 6 ms-es válaszidő elégíti ki minden igényes játékos igényét. A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel. Eme HISENSE Smart TV a fejlett Vidaa operációs rendszert használja, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 400×200 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 55
Televízió 55

55" Hisense 55U6KQ TV alapvető tulajdonságai

  • Eme HISENSE televízió mozivá varázsolja otthonod
  • Nagyszerű vizuális élmény hála a modern QLED technológiának, és HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • A TV 6 ms válaszidővel büszkélkedhet
  • A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel
  • 600 cd/m² maximális fényerő mellett a színek valósak, tökéletesen tiszták és természetesek
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Mini LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X garantálja a hanghatásokat mozi minőségben
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói: hang-kalibrálás
  • Válogass népszerű filmek és sorozatok között olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV és Deezer

Kivételesen éles képi megjelenítés

Csak dőlj hátra, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a remek HISENSE TV lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. A Mini LED technológia több száz vagy akár több ezer zónára van felosztva a jobb helyi fényerő-szabályozás és kontraszt érdekében. A sötét helyeken a helyi fényerő-szabályozás funkció vezérli a háttérvilágítást. A local diming olyan természetesen csökkenti a fényerőt, hogy nem következik be minőségromlás a kép világos részén.

Televízió 55
Televízió 55

QLED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Ezen QLED technológiával rendelkező TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. A QLED kijelző forradalmi technológiával bír, amely rendkívül széles színspektrumot jelenít meg, abszolút valósághűen. Teljesen tiszta képet látunk még világos környezetben vagy oldalról nézve is.

Különféle HDR formátumokkal kompatibilis

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának. Még maximális fényerő mellett is ragyogó színeket kapunk a Dolby Vision technológiának köszönhetően.

Televízió 55
Televízió 55

Urald az összes játékot ezzel a lenyűgöző HISENSE TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. Az izgalmas VRR (Variable Refresh Rate) funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. Hála a VRR-nek a játékok nagyon szépen és simán futnak, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvencia nagyon rövid válaszidőt garantál. Ez a remek HISENSE TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Korlátlan szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Eme Vidaa smart televízió számos hasznos funkciót tartogat, mint Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket. A hangasszisztens könnyedén a útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami ideális lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyen és gyorsan felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy manuálisan kellene beírniuk a címet a billentyűzeten.

Televízió 55
Televízió 55

Használd ki a nagyszerű HISENSE TV összes smart funkcióját

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz további eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az okos funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes TV mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast és Chromecast. Olyan technológiának köszönhetjük a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően több csatornán keresztül garantált a 3D térhangzás. Az egyik csatornán például a lövés hangja hallható, a másikon pedig a fegyvermechanikáé, ez lehetővé teszi a hang jóval pontosabb és hitelesebb terjedését a térben. A TV hangkalibrációs funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi a hangbeállítások optimalizálását a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV elemzi környezetét, ahol elhelyezték, és optimalizálja az audio paramétereket, hogy elérje a legjobb hangteljesítményt.

Televízió 55
Televízió 55

Ismerd meg a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a remek HISENSE QLED TV elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Amennyiben nincs időd megnézni kedvenc műsorod, csak rögzítsd USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd vissza később. Ha unalmas a TV műsor, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és lejátszhatod saját tartalmaid. Az alap szállodai mód segítségével módunkban áll lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

71,1 × 123,2 × 7,6 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

71,1 × 7,6 cm (ma×mé)

Tömeg:

18,8 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10+, Dolby Vision, HLG
Maximális fényerő 600 cd/m2
Színmélység 8 bit

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 6 ms
Játék jellemzői VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,2 cm
Magasság 71,1 cm
Mélység 7,6 cm
Magasság talp nélkül 71,1 cm
Mélység talp nélkül 7,6 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 100,4 cm
Tömeg 18,8 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban

Szín

Szín Fekete
Kód:  HIS020q7a10
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  55U6KQ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20