Oldal frissítése

55" Hisense 55E6NT

225 790 Ft

55" Hisense 55E6NT

Szívesen élveznéd otthon a filmeket olyan minőségben, mint a moziban? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek HISENSE TV. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a tengernyi sorozat és film az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és VRR (Variable Refresh Rate) és 14 ms-es válaszidő örvendezteti meg az igényes játékosokat is. Eme HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszert használja, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. VESA szabványú tartóra lesz szükségünk a TV falra való szereléséhez, melynek méretei 200×400 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 55
Televízió 55

55" Hisense 55E6NT TV főbb tulajdonságai

  • A nagyszerű HISENSE televízióval otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Lenyűgöző vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • A TV 14 ms válaszidőt garantál
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • DTS Virtual: X biztosítja a tökéletes hangzást
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói közé tartozik hang-kalibrálás, automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, NFL, NBA és UEFA,tv

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ezen HISENSE TV képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi pixellel van ellátva, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. Precíz zóna-háttérvilágítást nyújt a Direct LED technológia, amely aktívan alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 55
Televízió 55

LCD LED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiával rendelkező TV magával ragadó szórakozást nyújt. A LED technológia magas fényerőt biztosít, ami pozitív hatással van a világos szobában való filmezés élményére. Az LCD panel mögött helyezték el a LED izzósort, amely tiszta képet biztosít.

Lehetővé teszi a tartalom HDR formátumban való megjelenítését

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az alkalmazkodjon az aktuális jelenethez. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. A Dolby Vision nagyon gazdag színárnyalat-palettát kínál még maximális fényerő mellett is.

Televízió 55
Televízió 55

Légy profi gamer ezzel a lenyűgöző HISENSE televízióval

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens játékosokat, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód és VRR (Variable Refresh Rate) funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. A VRR technológia lehetővé teszi a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, míg a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást garantál. Ezen HISENSE TV nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legmodernebb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ez a modern Vidaa smart televízió sok érdekes funkciót rejt, mint például Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Gyorsan és egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket, és nem kell használniuk a számukra bonyolult billentyűzetet.

Televízió 55
Televízió 55

Használd ki a modern HISENSE TV összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz további eszközök használata , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Nagyszerű TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast és WiFi 5. Olyan technológia biztosítja a moziszerű hangzást, mint DTS Virtual: X. A TV hangkalibrációs funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hangbeállítások optimalizálását a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a felhasználó személyes preferenciáinak megfelelően. A TV alkalmazkodik a környezethez, amelyben található, és kalibrálja az audio paramétereket az optimális hangteljesítmény érdekében. Biztos tetszeni fog az automatikus hangerőszabályozó funkció. Ebben a funkcióban a TV valós időben figyeli az aktuális hangerőt, és automatikusan elkerüli a túl hangos vagy halk hangokat a programok közötti váltáskor vagy reklámok közben. Nagyon hasznos az a funkció, hogy a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét egymástól függetlenül tudjuk állítani. Könnyedén beállíthatjuk a számunkra kellemes hangerőt a TV-hez csatlakoztatott fejhallgatón anélkül, hogy negatív hatással lenne a többiekre, akik a beépített hangszórót hallgatják.

Televízió 55

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás funkciókhoz

Ez a fejlett HISENSE LCD LED TV elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival. Ha éppen semmilyen érdekes műsort nem találsz a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely olyan speciális keresési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

76,8 × 123,3 × 27,4 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

71,6 × 8,6 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

11 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és kompozit

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 14 ms
Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,3 cm
Magasság 76,8 cm
Mélység 27,4 cm
Magasság talp nélkül 71,6 cm
Mélység talp nélkül 8,6 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 97,3 cm
Tömeg 11 kg
VESA felfüggesztés 200×400

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás, Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens hangvezérléssel
Kód:  HIS020q7a3b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  55E6NT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10