Oldal frissítése

55" Hisense 55A6K

4,6 7 értékelés
118 690 Ft

55" Hisense 55A6K

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis élményt? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen HISENSE TV. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10+ és Dolby Vision szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. VRR (Variable Refresh Rate) és 8 ms-es válaszidő elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 16W-os hangszóró felel. Ezen HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszerrel van ellátva, és egy valóban elegáns dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 400×200 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 55
Televízió 55

55" Hisense 55A6K televízió fő tulajdonságai

  • A csodálatos HISENSE TV igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Fantasztikus vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10+ és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek szerelmeseinek
  • A televízió 8 ms válaszidővel büszkélkedhet
  • A nagyszerű hangzásért 16W-os hangszóró felel
  • 300 cd/m² maximális fényerő mellett a kijelző biztosítja a teljesen tiszta és természetes képi megjelenést
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Eme HISENSE Smart TV a korszerű Vidaa operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Direct LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X gondoskodik a mozis hangminőségről
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói: hang-kalibrálás
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV és Deezer

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Csak dőlj hátra, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Eme HISENSE TV lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K megjelölés arra utal, hogy négyszer annyi pixellel rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia pontos zóna-háttérvilágítást biztosít, amely dinamikusan alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 55
Televízió 55

LCD LED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Ezen LCD LED technológiával rendelkező TV magával ragad. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket garantál, aminek hála nyugodtan filmezhetünk még jól megvilágított szobában is. Az LCD panel mögött helyezték el a LED izzósort, amely tiszta képet eredményez.

Lehetővé teszi a tartalom HDR formátumban való megjelenítését

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10+ és Dolby Vision. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően. A Dolby Vision lehetővé teszi, hogy élvezzük a színárnyalatok széles skáláját meg maximális fényerő mellett is.

Televízió 55
Televízió 55

Légy legyőzhetetlen játékos ezzel a nagyszerű HISENSE TV-vel

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens játékosokat. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A remek VRR (Variable Refresh Rate) funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. A VRR technológia használatával garantált a játékok gyönyörű és sima, akadozás nélküli futása, ezenkívül nagyon rövid válaszidőt biztosít a gyors frissítési frekvencia. Eme HISENSE TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Végtelen szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Ez a modern Vidaa smart TV számos érdekes funkciót tartogat, mint Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Könnyedén megtalálják kedvenc meséjüket a billentyűzet bonyolult használata nélkül.

Televízió 55
Televízió 55

Használd ki a fejlett HISENSE televízió összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell külső eszközöket csatlakoztatniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A rendelkezésre álló verzió HbbTV 2.0. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Az intelligens funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes társ minden háztartásba

Lehetővé teszi más intelligens eszközökhöz való csatlakozást olyan kapcsolódási lehetőségekkel, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast és Chromecast. Olyan technológia biztosítja a moziszerű hangzást, mint Dolby Digital AC4 és DTS Virtual:X. Ezen a TV-n lehetséges a hangkalibrálás, amely lehetővé teszi a hangbeállítások módosítását a szoba akusztikai adottságainak vagy a felhasználó személyes igényeinek megfelelően. A TV alkalmazkodik a környezethez, ahol található, és úgy állítja be az audio paramétereket, hogy a hangteljesítmény optimális legyen.

Televízió 55
Televízió 55

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás tartalmakhoz

Ez a modern HISENSE LCD LED televízió le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges lezárni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Színmélység:

8 bit

Méretek:

71,5 × 123,3 × 8 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

71,5 × 8 cm (ma×mé)

Tömeg:

16,5 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10+, Dolby Vision
Maximális fényerő 300 cd/m2
Színmélység 8 bit

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Antik TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Hotel mód

Játék jellemzői

Válaszidő 8 ms
Játék jellemzői VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 123,3 cm
Magasság 71,5 cm
Mélység 8 cm
Magasság talp nélkül 71,5 cm
Mélység talp nélkül 8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 97,3 cm
Tömeg 16,5 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 16 W
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban

Szín

Szín Fekete
Kód:  HIS020p2a02b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  55A6K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10