Oldal frissítése

55" Gogen TVF 55N269T

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

55" Gogen TVF 55N269T

 
Gogen TVF 55N269T
 
Full HD rozlišení

Full HD rozlišení

Úhlopříčka 140 cm

Úhlopříčka 140 cm

DVB T2 Ready

DVB T2 Ready

Ener. třída A+

Ener. třída A+

Gogen TVF 55N269T

Kiváló TV sok hasznos funkcióval

Valóban nagy képernyőt szeretnél, megfizethető áron? Ez a GOGEN televízió egy 140 cm képátlójú, Full HD képpel nyűgöz le, így mindent a lehető legapróbb részletig kiélvezhetsz. Drámai sportpillanatok, és filmjelenetek elevenednek meg a szemed előtt, és semmiről nem fogsz lemaradni. Még a gyors mozgások sem zavarhatják meg a kép élességét, hiszen azt folyamatosan optimalizálja a 200 Hz-es képfrissítésnek köszönhetően.

Készen áll a közelgő DVB-T / DVB-T2 átmenetre

A DVB-T2 funkcióval ellátott televízió megbízhatóan fog működni az új földfelszíni sávra való átállás után is. A televízió átesett speciális cseh rádiókommunikációs vizsgálaton is, és megkapta a DVB-T2 tanúsítványt. A tanúsítvány célja, hogy biztossá tegye a néző számára, hogy a DVB-T2 vevőegység megfelelően működjik még a folyamatos DVB-T2 sugárzás indítása után is. Ez az új TV egy remek beruházás, garantáljuk, hogy a Gogen TV segítségével készen állhatsz az elkövetkező változásokra, így a következő néhány évben nem lesz szükséged televíziód lecserélésére vagy új vevőegység beszerzésére.

DVB-T2 Ready
Dálkové ovládání

Gazdaságos üzemeltetés

A televízió az Aenergiaosztályba tartozik, így nem kell aggódnod a magas energiaköltségek miatt, és egész nap élvezheted az adásokat .

Kiterjesztett garancia

A Gogen márka megbízik termékei minőségében, ezért a televízióra 40 hónapos, kiterjesztett garanciát kínál. Egyszerűen csak regisztrálj a  www.gogen.cz weboldalon.

Gogen TVF 55N269T
 

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 55 " (139,7 cm)
Felbontás Full HD
Maximális felbontás 1920 × 1080 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED

Rendszer

Operációs rendszer Nem SMART
Típus Hagyományos TV

Csatlakozás

HDMI 2 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC

Méretek és tömeg

Szélesség 124,8 cm
Magasság 78,4 cm
Mélység 22,3 cm
Tömeg 14,5 kg
VESA felfüggesztés 400×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WG9542g5d
Termékszám:  GOGTVF55N269T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20