Oldal frissítése

55 colos TV (139-140 cm)

Az 55″ (139 cm) tévékészülékek nem túl kicsik és nem is túl nagyok. Elsősorban 4K felbontásra tervezték őket, így nemcsak a tévéműsorokat, hanem a streaming szolgáltatások és a játékkonzolok tartalmait is élvezheted ezeken a tévéken. Talán még pár évvel ezelőtt sem gondoltuk volna, hogy a hétköznapi felhasználású televíziók fejlődésében ilyen gyors és ugrásszerű fejlődés megy végbe, nemcsak a funkciókat, hanem a méreteket tekintve is. Egy 55 colos TV méretei valóban lenyűgözőek, viszont árban egyáltalán nem megfizethetetlen az ekkora képátlójú tévé sem. Milyen tulajdonságokat vegyél figyelembe, ha 55" TV beszerzésére készülsz?

Folytatás
Paraméterek módosítása
137 termék

55 colos TV (139-140 cm)

A 55 colos TV (139-140 cm) kategóriában összesen 137 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10