Oldal frissítése

50" VIVAX 50UHD10K

2,0 2 értékelés
155 390 Ft

50" VIVAX 50UHD10K

Örülnél, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ezen VIVAX televízió. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. A nagyszerű hangzásért a fantasztikus látványon túl 16W-os hangszóró felel. Eme VIVAX Smart TV a modern Android operációs rendszert használja, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Amennyiben a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 300×200 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 50
Televízió 50

50" VIVAX 50UHD10K TV legfontosabb tulajdonságai

  • A csodálatos VIVAX TV valódi mozi élményt nyújt
  • Nagyszerű látványvilág hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10 szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • A hibátlan látványt csak fokozza a nagyszerű hangzás, amiért 16W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Ezen VIVAX Smart TV a fejlett Android operációs rendszert használja
  • Edge LED háttérvilágítással rendelkezik
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Digital+ biztosítja a mozis hangélményt
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Apple TV, Spotify és Vodafone TV

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a lenyűgöző VIVAX TV tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, melynek köszönhetően minőségromlás nélkül élvezhetjük a filmeket és egyéb műsorokat. Az Edge LED technológia azt jelenti, hogy a LED diódák csak a képernyő szélén lettek elhelyezve, így vonzó lehet azok számára, akik inkább a vékonyabb TV kialakítást részesítik előnyben.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Eme LCD LED technológiával rendelkező TV magával ragadó szórakozást nyújt. A LED technológia biztosítja a magas fényerőt és a lenyűgöző színalkotást, amely növeli a filmezés minőségét még jól megvilágított szobában is. A LED izzósor az LCD panel mögött kapott helyet, amely megvilágítja a képernyőt, és tiszta képet biztosít.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Konkrétan olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét.

Végtelen szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Ez a modern Android smart TV sok érdekes funkciót tartogat, mint Google Assistant. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens lehet a tanácsadónk az elektronika világában. Leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a számukra bonyolult billentyűzetet. Mostantól lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Csak meg kell nyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Használd ki a fejlett VIVAX TV összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkcióval a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az smart funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a fejlett VIVAX LCD LED TV le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha nem érsz rá megnézni kedvenc műsorod, könnyedén felveheted USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd vissza később. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Az alap szállodai mód segítségével lehetséges leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, és egyéb funkciókat beállítani.

Méretek:

69,7 × 111 × 31 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

64,4 × 8,8 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

9,3 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, CI+ és kompozit

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Apple TV, Spotify, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód

Játék jellemzői

Válaszidő 5 ms

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, CI+, Kompozit
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111 cm
Magasság 69,7 cm
Mélység 31 cm
Magasság talp nélkül 64,4 cm
Mélység talp nélkül 8,8 cm
Tömeg 9,3 kg
VESA felfüggesztés 300×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 16 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fekete
Kód:  VIV116
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50UHD10K

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20