Oldal frissítése

50" UD 50U6210

3,5 8 értékelés
120 590 Ft

50" UD 50U6210

Szeretnéd mozi minőségben élvezni a filmeket otthon is? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen UD TV. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 20W-os hangszóró felel. Ezen UD Smart TV a modern Android operációs rendszert kapta, és megjelenését egy valóban elegáns dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. Ha a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító tartalma a csomagolásnak.

Televízió 50
Televízió 50

50" UD 50U6210 TV lényegesebb jellemzői

  • A lenyűgöző UD televízióval otthon is átélheted az igazi mozi élményt
  • Lenyűgöző vizuális élmény köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • Azért, hogy lenyűgöző hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Eme UD Smart TV a modern Android operációs rendszert használja
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint hangvezérlés
  • Bátran böngéssz a sorozatok és filmet széles tárházában olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Canal+, SledovaniTV és Telly

Kivételesen éles képi megjelenítés

Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a nagyszerű UD TV rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. Precíz zóna-háttérvilágítást nyújt a Direct LED technológia, amely aktívan alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiával rendelkező TV kiváló vizuális szórakozást biztosít. A LED technológia nagy fényerőt biztosít, amely növeli a filmezés minőségét még jól megvilágított szobában is. Az LCD panel mögött kapott helyet a LED izzósor, amely segít elérni a tiszta képet.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10 és Dolby Vision. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét. A Dolby Vision technológiának köszönhetően, a TV ragyogó színekkel kápráztat el minket, még maximális fényerő mellett is.

Televízió 50

Korlátlan szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Ez a modern Android smart televízió sok praktikus funkcióval büszkélkedhet, mint például Google Assistant. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Nagyon egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy újra manuálisan beírnák a címét a billentyűzeten.

Használd ki a fejlett UD televízió összes smart funkcióját

Hála az intelligens funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A multimédiás funkciók segítenek megismerni a szórakozás korlátlan világát

Ez a fejlett UD LCD LED TV elnyeri a tetszésed multimédiás funkcióival.

Méretek:

70,7 × 116,8 × 8,8 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

64,5 × 8,9 cm (ma×mé)

Tömeg:

9,8 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

2 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN és HDMI 1,4 és korábbi

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Energiacímke 2021

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, Canal+, SledovaniTV, Telly
SMART funkciók Hangvezérlés
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Csatlakozás

Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 1.4 és korábbi
HDMI 2 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 116,8 cm
Magasság 70,7 cm
Mélység 8,8 cm
Magasság talp nélkül 64,5 cm
Mélység talp nélkül 8,9 cm
Tömeg 9,8 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Fekete
Kód:  UDtv04
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50U6210

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05