Oldal frissítése

50" TCL 50V6B

192 990 Ft

50" TCL 50V6B

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek TCL TV. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan elvarázsol majd a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. Eme TCL Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszert használja, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését titán szín varázsolja tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító a csomagolás részét képezi.

Televízió 50
Televízió 50

50" TCL 50V6B TV lényegesebb jellemzői

  • A nagyszerű TCL TV valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Nagyszerű vizuális élmény köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Ezen TCL Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszert futtatja
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Audio gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Radio FM, Eurosport, TennisTV, FIFA+, NFL, MLB, UEFA,tv, Google Meet, Euroleague TV, JOJ Play, Kuki és FilmBox

Kivételesen éles képi megjelenítés

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a nagyszerű TCL TV tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. A Direct LED technológia pontos zóna-háttérvilágítást biztosít, amely intelligensen alkalmazkodva a kép tartalmához garantálja a legjobb kontrasztot és képalkotást.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Eme LCD LED technológiát alkalmazó TV magával ragad. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást garantál, ami hozzájárul a kiváló minőségű filmnézéshez még jól megvilágított helyiségekben is. A LED izzósort az LCD panel mögött helyezték el, amely tiszta képet biztosít.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10 és HLG. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által.

Televízió 50
Televízió 50

Válj top játékossá ezzel a lenyűgöző TCL TV-vel

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód és Cloud gaming funkcióval a játék valóban szórakoztató lesz. Ezen TCL televízió nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb gamerek igényeit is.

Korlátlan szórakozásban lehet részünk a legújabb operációs rendszerrel

Eme Google TV smart TV sok vonzó funkciót rejt, mint Google Assistant. Vezeték nélkül oszthatunk meg tartalmat, kitükrözhetjük telefonunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Gyorsan és egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket, és nem kell használniuk a számukra bonyolult billentyűzetet. Ezentúl lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Csak meg kell nyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Televízió 50
Televízió 50

Használd ki a nagyszerű TCL televízió összes smart funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez további eszközök csatlakoztatása , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Hála az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Televízió 50

A multimédiás funkciók segítenek felfedezni a szórakozás korlátlan világát

Ez a remek TCL LCD LED TV lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely hála a speciális keresési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat.

Színmélység:

10

Méretek:

68,4 × 111,1 × 25,7 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

64,4 × 7 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

7,3 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Képernyő felülete Matt
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,1 cm
Magasság 68,4 cm
Mélység 25,7 cm
Magasság talp nélkül 64,4 cm
Mélység talp nélkül 7 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 96,1 cm
Tömeg 7,3 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Titán

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart
Kód:  WK690b9m3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50V6B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15