Oldal frissítése

50" TCL 50C809

+ 3 év garancia regisztráció után
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Előrendelési ár
334 690 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


50" TCL 50C809

Google TV TCL 50C809

TCL Mini LED - Képi gyöngyszem

A TCL Mini LED csodálatos képet képes megjeleníteni. A mini LED a háttérvilágítás legkifinomultabb formája, amely elképesztő fényerőt képes kifejteni a legfinomabb részletek megjelenítéséhez, és pontosan szabályozni a fényerőt a képernyőn. Más technológiákkal, például a Quantum Dot és a VA panel technológiával együtt a TCL 50C809 a nagy fényerő mellett kiváló kontrasztot, mély feketéket és élénk, természetes színeket biztosít.

Google TV TCL 50C809

QLED - Quantum Dot technológia a csodálatos színekért

A Quantum Dot technológiának köszönhetően a TCL 50C809 több mint 1 milliárd szín és árnyalat megjelenítésére képes, így széles körben lefedi a modern tartalmakban használt DCI-P3 színspektrumot. Merülj el a lenyűgözően részletes, élénk színekkel, részletekkel és mélységgel teli képekben!

Google TV TCL 50C809

TCL HDR TV akár 1300 nit fényerővel

Csodálatos kontraszt, fényerő és részletesség. Az akár 1300 nites fényerővel a TCL 50C809 TV valóban csodálatos HDR hatást képes varázsolni, ugyanakkor a nagy fényerőnek köszönhetően még világos helyiségekben is kényelmes nézést biztosít nappal is. Élvezd az elképesztő részletgazdagságot világos és sötét jelenetekben egyaránt.
*A jellemzők, specifikációk és tanúsítványok típusonként, méretenként és régiónként változhatnak.

Google TV TCL 50C809

144Hz Motion Clarity PRO biztosítja a mozgás maximális élességét és simaságát

A TCL 50C809 144 Hz-es képfrissítési frekvenciát biztosít, így a játékok, sportok és filmek leggyorsabb jelenetei is mindig maximális élességgel és simasággal jelennek meg.

Google TV TCL 50C809

A TCL 50C809 támogatja az összes HDR formátumot

Élvezd a nagyszerű HDR-élményt a forrástól függetlenül! Számos HDR formátum létezik, amelyek meghatározzák a minőséget: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION és DOLBY VISION IQ. A TCL 50C809 mindegyiket támogatja. A Dolby Vision HDR formátum különösen fontos, mivel számos streaming szolgáltatásban, a legújabb játékkonzolokban és az UltraHD Blu-Ray adathordozókon használják. A TCL 50C809 emellett a Dolby Vision IQ-val is rendelkezik, amely kiegészíti a nagyszerű Dolby Vision képet azáltal, hogy automatikusan optimalizálja a képet a tartalomnak megfelelően, és a környezeti fényérzékelőt is használja. Így a nap bármely szakában a lehető legjobb képet élvezheted.

Google TV TCL 50C809

Game Master Pro 2.0 – Játssz profiként a TCL 50C809 segítségével

A Game Master Pro 2.0 játékfunkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. Játék közben nemcsak a tökéletes grafika fontos, hanem a gyors reakció és az alacsony késleltetés is. A HDMI 2.1 és a 144 Hz-es VRR, 120 Hz-es VRR, FreeSync Premium Pro, 240 Hz-es játékgyorsító és ALLM támogatással a játék igazi élvezet. A VRR-nek köszönhetően a játékok simán és zökkenőmentesen futnak. A gyors 144 Hz-es vagy akár 240 Hz-es DLG frissítési frekvencia éles, sima mozgást és a lehető legrövidebb válaszidőt biztosítja. Az ALLM funkció gondoskodik arról, hogy a lehető legjobb játéktulajdonságok automatikusan beálljanak, amikor a TCL 50C809 TV-t a legmodernebb játékkonzolhoz vagy egy HDMI 2.1 támogatással rendelkező nagy teljesítményű PC-hez csatlakoztatják.

Google TV TCL 50C809

240Hz-es Game Accelerator - 240Hz-es frekvencia a legélesebb és legsimább PC-s játékhoz

A legújabb 240 Hz-es DLG (Dual Line Gate) technológiának köszönhetően a TCL 50C809 képernyője valódi 240 Hz-es frissítési frekvenciára képes, így a legigényesebb játékosok számára is a lehető legrövidebb bemeneti késleltetést és a legsimább és legélesebb mozgásmegjelenítést biztosítja a játékokban.

*Az egyedi algoritmusoknak és technológiáknak köszönhetően 240 Hz-es frissítési gyakoriság érhető el.
Google TV TCL 50C809

HDMI 2.1 teljes 4K@144Hz támogatással

A 4K felbontású, 144 Hz-es képkocka/másodperc sebességű játékok a HDMI 2.1* használatával zökkenőmentes, késleltetésmentes játékélményt nyújtanak a TCL 50C809 készüléken.

*A jellemzők, specifikációk és tanúsítványok modellenként, méretenként és régiónként változhatnak. *Támogatja az Enhanced Audio Return Channel (eARC), Audio Return Channel (ARC), Automatic Low Latency Mode (ALLM), Consumer Electronics Control (HDMI-CEC), 4K@144Hz és Variable Refresh Rate (VRR) a HDMI 2.1 specifikáció szerint.
* 4K@144Hz esetén HDMI 2.1-es HDMI-t támogató számítógépre van szükség.
Google TV TCL 50C809

A TCL 50C809 támogatja a Dolby Vision · Atmos technológiát

A legmodernebb Dolby Vision képtechnológiával és a legmodernebb Dolby Atmos térhatású hangtechnológiával a TCL 50C809 TV olyan érzést kelt, mintha a moziban lennél. Élvezd a nagyszerű film-, TV- és játékélményeket!
*A Dolby Vision a Dolby Laboratories védjegye. A Dolby, a Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegyei.

Google TV TCL 50C809

TCL 50C809 Google TV-vel

Fedezd fel az új filmeket és műsorokat az összes előfizetett szolgáltatásból! A TCL 50C809 javaslatokat tesz neked az alapján, hogy mit néztél és mi érdekel, így könnyen megtalálhatod a következő kedvenc tartalmadat.

Google TV TCL 50C809

Hands-Free Google Assistant

A Google TV TCL 50C809 kihangosított hangvezérlése teljes rugalmasságot biztosít. Anélkül, hogy felállnál a székedből, kiválaszthatod a tartalmat, alkalmazásokat futtathatsz, bekapcsolhatod a tévét, válthatsz bemeneteket, filmeket kereshetsz és még sok mást csinálhatsz. Egyszerű, felhasználóbarát és hihetetlenül kényelmes.
*A hangvezérlést engedélyezheted vagy letilthatod a TV alján található mikrofonkapcsoló be- vagy kikapcsolásával.
*Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem minden országban érhetők el. A rendelkezésre állástól függ.

Google TV TCL 50C809

Alexa lehetővé teszi, hogy a hangod irányítsa a világodat

Az Amazon Alexa a felhőben él, és egyre okosabb. Kérd meg Alexát, hogy játsszon le zenét, kapcsolja be a híreket, az időjárás, állítsa be a TV hangerejét, váltson TV-csatornát, vezérelje okosotthonodat és még sok mást.
*Az Alexa kompatibilitás lehetővé teszi az Amazon Alexa eszközök használatát, beleértve az Amazon Echo-t, az Echo Dotot, az Echo Show-t, az Echo Spotot és az Echo Plust (külön megvásárolható) a TV vezérléséhez.

Google TV TCL 50C809

A TCL televízió Google Meettel büszkélkedhet

A TCL 50C809 segítségével könnyedén kezdeményezhetsz egyéni hívást, vagy csatlakozhatsz egy csoportos híváshoz a Google Meet segítségével videócsevegéshez vagy hanghíváshoz. Hang- vagy videojegyzetek küldhetsz stb.
* Kompatibilis USB-kamera szükséges. Külön megvásárolandó.
*A Google Meet a Google LLC vállalat védjegye.

Google TV TCL 50C809

Élvezd a rengeteg tartalmat a legjobb HDR minőségben

A Google TV hatalmas mennyiségű tartalmat kínál, és az összes HDR formátumot támogató TCL 50C809 segítségével mindig a lehető legjobb formátumban játssza le a tartalmat. Különösen fontos a Dolby Vision támogatás, amellyel a legjobb minőségben élvezheted a Netflix, az HBO Max, a Disney+ és sok más szolgáltatását. A HDR10+ is támogatott.

Google TV TCL 50C809

TCL 50C809 - Keret nélküli fém kivitel

Ez az elegáns kialakítás bármilyen belső térbe illeszkedik, és jobban kiemeli a TCL 50C809 TV képernyőjét.
*A jellemzők és a specifikációk típusonként, méretenként és régiónként változhatnak.

Google TV TCL 50C809

A TCL 50C809 támogatja az Apple AirPlay 2-t és a HomeKit-et

Ossz meg tartalmakat, irányítsd a készülékedet és szórakozz! Könnyedén csatlakozhatsz az Apple-eszközökhöz, és a TCL 50C809 az okos otthonod részévé válhat, és élvezheted az Apple TV alkalmazásból származó tartalmak megtekintését.

Google TV TCL 50C809

Multisound - a TV-ről és a csatlakoztatott fejhallgatóról származó hangok egyidejű lejátszásának képessége

A Multisound funkció lehetőséget kínál a TCL 50C809 TV és a csatlakoztatott fejhallgató hangjának egyidejű lejátszására, valamint a hangerő külön-külön történő szabályozására. Vezeték nélküli és vezetékes fejhallgatókkal egyaránt működik.

Google TV TCL 50C809

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming, TÜV Low Blue Light, TÜV Flicker-Free
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások Max, Disney+, Canal+, MAGENTA TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, F1 TV
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Home Kit

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5, AMD FreeSync Premium Pro

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,2 cm
Magasság 71,3 cm
Mélység 30,2 cm
Magasság talp nélkül 64,7 cm
Mélység talp nélkül 6,8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 29,6 cm
Tömeg 12,5 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Titán

Audió

További audió tulajdonságok Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens hangvezérléssel
Kód:  WK690b9h4
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  50C809
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20