Oldal frissítése

50" Philips 50PUS7609

208 190 Ft

50" Philips 50PUS7609

Szeretnéd otthonod kényelméből is mozi minőségben élvezni a filmeket? Akkor biztos jól jönne neked ezen Philips televízió. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Engedd, hogy levegyen a lábadról az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód garantálja minden igényes játékos elégedettségét. A fantasztikus látványvilágon túl, a remek hangzásért 20W-os hangszóró felel. Ezen Philips Smart TV a fejlett Titan OS operációs rendszert használja, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A TV megjelenését antracit és fekete szín egészíti ki. A TV falra való függesztéséhez használj VESA szabványú konzolt, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 50
Televízió 50

50" Philips 50PUS7609 TV legfontosabb paraméterei

  • A csodálatos Philips televízió igazi mozi élményt varázsol a nappalidba
  • Fantasztikus vizuális élmény köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek szerelmeseinek
  • Azért, hogy lenyűgöző hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Ezen Philips Smart TV a korszerű Titan OS operációs rendszerrel van ellátva
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, DTS HD, Dolby Digital és DTS:X biztosítja a mozis hangminőséget
  • Olyan népszerű okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, webböngésző és ECO mode
  • Válogatott filmek és sorozatok érhetők el az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV és Deezer

Lélegzetelállító képi megjelenítés

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a lenyűgöző Philips TV tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a sima Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. Pontos zóna-háttérvilágítást biztosít a Direct LED technológia, amely dinamikusan alkalmazkodik a kép tartalmához, és garantálja a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia, amely autentikus és valósághű színeket garantál

Ezen LCD LED technológiát használó TV magával ragadó szórakozást nyújt. A LED technológia magas fényerőt biztosít, amely növeli a filmezés minőségét még jól megvilágított szobában is. Az LCD panel mögött kapott helyet a LED izzósor, amely garantálja a világos képernyőt és a tiszta képet.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ezzel a TV-vel és az általa használt High Dynamic Range (HDR) funkcióval a jelenet sötét és világos részein is továbbfejlesztett részletalkotást kapunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ biztosítja, hogy a kép fényereje dinamikusan változzon az adott képkockától függően.

Televízió 50

Légy profi játékos ezzel a nagyszerű Philips TV-vel

A beépített játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a játékban. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód funkcióval igazi élmény lesz a játék. Ez a remek Philips TV kiemelkedő hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Használd ki a fejlett Philips televízió összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell külső eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. Az aktuális verzió HbbTV. A TV-vel könnyedén elérhetjük a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Az intelligens funkciók segítségével böngészhetsz az neten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás mindenki számára

Lehetővé teszi más intelligens eszközökhöz való csatlakozást olyan kapcsolódási lehetőségekkel, mint WiFi, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Miracast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű élményről, mint Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, DTS HD, Dolby Digital és DTS:X. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül nyújt 3D térhangzást. Például az egyik csatorna tartalmazhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek hála a hang térbeli terjedése lényegesen pontosabb és hitelesebb lesz.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás tartalmakhoz

Ez a remek Philips LCD LED televízió biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely speciális keresési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához.

Színmélység:

8

Méretek:

67,39 × 111,13 × 26 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

65,44 × 8,75 cm (ma×mé)

Tömeg:

9,29 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, HLG
Színmélység 8

Rendszer

Operációs rendszer Titan OS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző, ECO mode
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,13 cm
Magasság 67,39 cm
Mélység 26 cm
Magasság talp nélkül 65,44 cm
Mélység talp nélkül 8,75 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 80,65 cm
Tömeg 9,29 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Antracit, Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Szín

Szín Antracit, Fekete
Kód:  WC389n6j2b2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50PUS7609/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05