Oldal frissítése

50" Hisense 50E6NT

208 390 Ft

50" Hisense 50E6NT

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis élményt? Ebben az esetben nagyszerű választás lehet számodra ez a remek HISENSE televízió. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Engedd, hogy elvarázsoljon a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és VRR (Variable Refresh Rate) és 14 ms-es válaszidő garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. Eme HISENSE Smart TV a fejlett Vidaa operációs rendszert használja, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. A TV-t VESA szabványú konzollal lehet a falra függeszteni, melynek méretei 200×400 mm. A távirányító megtalálható a csomagban.

Televízió 50
Televízió 50

50" Hisense 50E6NT TV fontosabb jellemzői

  • A remek HISENSE TV-vel otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Lenyűgöző látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik a dinamikus jeleneteket
  • A TV 14 ms válaszidővel rendelkezik
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Eme HISENSE Smart TV a modern Vidaa operációs rendszerrel van ellátva
  • Direct LED háttérvilágítással van ellátva
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR
  • DTS Virtual: X biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • További közkedvelt funkciói: hang-kalibrálás, automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Bátran böngéssz a sorozatok és filmet széles tárházában olyan alkalmazásoknak köszönhetően, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, NFL, NBA és UEFA,tv

Kivételesen éles képi megjelenítés

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a remek HISENSE TV lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. A Direct LED technológia precíz zóna-háttérvilágítást biztosít, amely alkalmazkodva a kép tartalmához a legjobb kontrasztot és képalkotást garantálja.

Televízió 50
Televízió 50

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV hihetetlen látványt nyújt. A LED technológia magas fényerőt biztosít, amely lehetővé teszi a tv-zést jól megvilágított szobában. Az LCD panel mögött kapott helyet a LED izzósor, amely biztosítja, hogy a képernyő világos és a kép tiszta lesz.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által. Hála a HDR10+ technológiának, az aktuális képkocka alapján dinamikusan változik a kép fényereje. A Dolby Vision lehetővé teszi, hogy élvezzük a színárnyalatok széles skáláját meg maximális fényerő mellett is.

Televízió 50
Televízió 50

Válj legyőzhetetlen játékossá ezzel a lenyűgöző HISENSE televízióval

A játékos funkciónak köszönhetően előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. Az izgalmas gamer mód és VRR (Variable Refresh Rate) funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. A VRR-nek köszönhetően a játékok gyönyörűen és simán futnak, akadozás nélkül, míg a gyors frissítési frekvencia minimális válaszidőt biztosít. Ez a nagyszerű HISENSE TV nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást biztosít

Ezen Vidaa okos televízió számos hasznos funkciót tartogat, mint Amazon Alexa. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket. A hangasszisztens tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Könnyen felfedezik kedvenc meséjüket úgy, hogy nem kell használniuk a billentyűzetet.

Televízió 50
Televízió 50

Használd ki a fejlett HISENSE tévé összes smart tulajdonságát

A hozzáadott HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell további eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-ből. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod böngészőként. Az okos funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes választás mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast és WiFi 5. A moziszerű hangzásról olyan technológia gondoskodik, mint DTS Virtual: X. A TV rendelkezik hangkalibrációs funkcióval, amely lehetővé teszi a hangbeállítások finomhangolását a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a felhasználó személyes preferenciáinak megfelelően. A TV elemzi környezetét, ahol található, és kalibrálja az audio paramétereket az optimális hangteljesítmény érdekében. Biztos tetszeni fog az automatikus hangerőszabályozó funkció. Itt a TV folyamatosan figyeli a hangerőt, és kiegyensúlyozza a túl hangos vagy halk hangokat amikor átváltunk egyik programról a másikra, vagy reklám következik. Lehetőségünk van a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét egymástól függetlenül beállítani. A TV-hez csatlakoztatott fejhallgatón igény szerint állítható a hangerő anélkül, hogy az bármilyen módon befolyásolná a beépített hangszóró hangerejét.

Televízió 50

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás tartalmakhoz

Ez a fejlett HISENSE LCD LED televízió biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

70,2 × 111,9 × 27,4 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

64,9 × 8 cm (ma×mé)

Tömeg:

10 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és kompozit

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Vidaa
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, SledovaniTV, Rakuten TV, Antik TV, Deezer, Facebook Watch
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Válaszidő 14 ms
Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi 5
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, Kompozit
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 111,9 cm
Magasság 70,2 cm
Mélység 27,4 cm
Magasság talp nélkül 64,9 cm
Mélység talp nélkül 8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 89,3 cm
Tömeg 10 kg
VESA felfüggesztés 200×400

Szín

Szín Fekete

Audió

További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás, Automata hangerő szabályozás, Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Intelligens hangvezérléssel
Kód:  HIS020l9g0c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50E6NT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10