Oldal frissítése

49" Sony Bravia KD-49XE9005

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

49" Sony Bravia KD-49XE9005

Új valóság, kivételes kontraszttal

Gyönyörű éjszakai jelenetek, tele ragyogó fényekkel és mélyebb fekete színekkel. A Sony Bravia KD-49XE9005 X-Tended Dynamic Range Pro technológiával akár 5-ször magasabb kontrasztot biztosít, mint a hagyományos LED TV-k, így a sötét jelenetek még sötétebbek, a világosak pedig még világosabbak.

4K HDR Processor X1

A képek még élethűbbé válnak, nagyobb mélységgel, részletességgel és jól meghatározott szerkezettel, köszönhetően a 4K HDR Processor X1 processzornak és a Super Bit Mapping 4K HDR-nek. Minden egyes képpont finomított, a jelenet egyes részeit pedig összehasonlítja az adatbázis adataival, így azok egyedülálló struktúrát, kontrasztot, színeket és éleket kapnak. Ugyanakkor minimalizálja a színsávok megjelenését, ezzel finomabb arctónusokat, naplementét és kék eget biztosít.

Sony Bravia KD-49XE9005

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Nagy 4K dinamikatartomány

Ez a 49"-os TV kombinálja a 4K felbontás kiemelkedő képélességét a nagy dinamikatartományú (HDR) kép fényerejével, színeivel és részletgazdagságával. Így most már az eddig rejtett részleteket is élvezheted az árnyékosabb vagy napsütéses jelenetekben.

Sony Bravia KD-49XE9005

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Élvezd a HDR előnyeit játék közben is

Ez a 4K HDR TV ideális partner a PlayStation 4 és a PlayStation 4 Pro konzolok számára. Élvezd a játék világát vibráló részletekkel és ragyogó színekkel.

TRILUMINOS színek

A háttérvilágítás nagy intenzitással reprodukálja a hagyományos LED-TV-k fényerejét, és egyedi algoritmus alapján szabályozza azt úgy, hogy szélesebb tartományt biztosítson a világos és sötét színek esetében is. A világos színek még ragyogóbbak, a fekete árnyalatok pedig még mélyebbek, különösen a HDR videók lejátszása során. Ezt követően a TRILUMINOS technológia szelektíven térképezi fel a színeket egy szélesebb palettán, hogy a finom színek ne legyenek túl hangsúlyosak és természetellenesek. A valósághű kép életre kelt minden jelenetet.

Sony Bravia KD-49XE9005 - lenyűgöz a kifinomult design

A panel egy vékony alumínium keretbe ágyazva kapott helyet, amely nem csak gyönyörű, hanem kitűnően illik minden nappaliba is. A hatékony elrendezést nem akadályozzák a kellemetlen kábelek, hiszen azok rendezésére intelligens rendszer áll rendelkezésre. A kábelek tökéletesen rejtve maradnak.

Gyönyörű alumínium kivitel, amely csúcsminőségű megjelnést kölcsönöz a TV-nek.

Sony Bravia KD-49XE9005

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Csatlakoztasd a set-top-box és Blue-ray lejátszó kábeleit a különleges állványhoz.

Sony Bravia KD-49XE9005

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

A Google Android és a Google Play világa

Az okos TV most még okosabb. Fedezd fel a Google Play által kínált filmeket, játékokat és egyéb tartalmakat. Hatalmas, egyre növekvő kínálat vár rád. Nincs többé unalmas szövegbevitel sem, hangvezérléssel is kereshetsz. Csak mondd, mit szeretnél, akár egy filmet keresel, akár például műfaj szerint szeretnél böngészni. A Chromecast segítségével személyes tartalmad megoszthatod egyéb eszközeidről a TV lenyűgöző képernyőjével is.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 49 " (124,46 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 Mpx

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR

Rendszer

Operációs rendszer Android
Típus Smart TV

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Telly
SMART funkciók Hangvezérlés, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 109,3 cm
Magasság 68,5 cm
Mélység 23,6 cm
Magasság talp nélkül 63,1 cm
Mélység talp nélkül 6,2 cm
Tömeg 13,8 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete
Kód:  WS1018k3
Termékszám:  KD49XE9005BAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15