Oldal frissítése

48 "Samsung RM48D

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

48 "Samsung RM48D

Nagy formátumú kijelző RMD felirattal SMART Signage TV válasz a kereslet a televízió és prezentációs eszközök megbízható szolgáltatást 16 × 7 igényes körülmények között. A kijelző SMART Signage TV sokkal tartósabb, mint a hagyományos TV-k az otthonok, amelyek célja, hogy csak napi 8 órában. Ez a kijelző is működtethető akár napi 16 órán át, még kedvezőtlen körülmények között, például magas hőmérséklet és a páratartalom. Tehát ne korlátozza magát a hely kiválasztását és helyezze a monitort olyan helyre, ahol a hirdetés vagy a kommunikáció még a láthatáron.

legfontosabb jellemzői

  • Szembetűnő kijelző vonzza a nézőket
  • Működtetni napi 16 órán át, a hét 7 napján
  • Kombinálásának lehetősége TV adás saját kommunikációs
  • Kényelmes tartalomkezelő és azonnali kezelés a hírek szerint
  • Kérelmeket a menedzsment egy tabletta vagy telefonon
  • PC szoftver felhasználóbarát létrehozása és tartalom menedzsment
  • A csomag állvány és fali konzol

Grab figyelmet

Azonban a fő kijelző reklám. Hogy a képernyő felkeltette a látogatók figyelmét, hogy ideális, hogy összekapcsolják az élő TV adások saját kereskedelmi kommunikáció. Flash memória tart lejátszható tartalmat, és így nem kell futtatni a számítógépen vagy játékos. Szembetűnő reklámfelület könnyen megváltoztatható egy könnyen használható interfészt, amely ingyenesen prezentációs sablonok és eszközök gyorsan tartalom létrehozására. Televízió vezérelhető vezeték okostelefonról vagy táblagépről - küldje tartalmat közvetlenül a kijelzőn.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  WH609d2
Termékszám:  LH48RMDELGW/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05