Oldal frissítése

48" Samsung DM48E

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

48" Samsung DM48E

Samsung DME egy professzionális kijelző élő video, nagy fényerejű (450 cd), kivételes ellenállást működtetni 24/7 és szükséges funkciókat, hogy reklámozza a vállalkozás. Full HD képernyő mérete 48 ", különleges adottságú Picture Quality Enhancer fúj pusztán kereskedelmi kommunikáció vizuális élményt. Embedded egy komplett platform szolgáló tartalmak és a multimédia lejátszás nélkül a számítógép. De ez is egy teljes körű beviteli lehetőségek rugalmas tartalomszolgáltatás.

legfontosabb jellemzői

  • Vonzza a közönséget kiváló minőségű, jól látható képet
  • Picture Quality Enhancer optimális színes, részletes, kontraszt és színhőmérséklet
  • Készen áll, hogy 24 órán keresztül működik, a hét 7 napján
  • Komplett platform a médialejátszó (4jádrový processzorral és 8 GB memóriával)
  • Kényelmes kezelése tartalom, az elrendezés és az egész teremtés az egyedi sablonokkal
  • Kérelmeket a menedzsment egy tabletta vagy telefonon
  • WiFi kapcsolat a vezérlő és lejátszás a saját könyvtárak
  • Ez a legtöbb hagyományos formátumot, beleértve az élő RSS
  • Mágikus Clone egyszerűsíti a telepítést több kijelzők (Másolási beállítások)
  • A könnyű kialakítás lehetővé teszi az egyszerű telepítést egy videofal maximum 15 × 15 LCD

csak kijelző

Auto tápegység gondoskodik a folyamatos használata a megjelenítési területet. Ha az eredeti tartalom forrás nem sikerül, a kijelző automatikusan tartalmat egy másik forrásból. Samsung Display DME van szerelve a harmadik generációs SSSP (Samsung intelligens Signage Platform), amely megjeleníti a tartalmát nélkül számítógépen vagy médialejátszó. Ez a rendszer egy lapkán (SoC) saját multimédiás lejátszó leegyszerűsíti konfiguráció és menedzsment által nincs szükség számítógépre. New Generation SSSP van szerelve egy erős 4jádrovým processzorral és 8 GB-os tároló, ami növeli a működési hatékonyságot sokszínű tartalmat és csökkenti a teljes birtoklási költség.

Csak PC nélkül

MagicInfo lejátszó Samsung S3 jön egy sor intuitív funkciókat a bemutató a konkurenciától. Ez egy átfogó megoldás létrehozása és gyors szerkesztését promóciós anyagok. A széles körű funkciók fokozza a kényelmet és a testreszabási lehetőségeket. Az alkalmazás vár kezelése szinte bárhonnan okostelefonon vagy tabletta. Mobil alkalmazás lehetővé teszi, hogy módosítsuk, és hozzon létre médiatartalmat professzionális sablonokat. Vagy, hogy mindent a semmiből, így az elrendezés saját igényei. Mindkét esetben akkor vezeték nélkül csatlakozhat a média könyvtár, amely lehetővé teszi, hogy rögzíteni és lejátszani a tartalmakat a képernyőn.

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete

Üzemidő

Üzemidő 24 óra/nap
Kód:  WH609o3b
Termékszám:  LH48DMEPLGC/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20