Oldal frissítése

48" Samsung DB48E

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

48" Samsung DB48E

Tárja az ügyfelei elé ötleteit ezen a gyönyörű DBE kijelzőn.  A széles betekintési szögnek köszönhetően a képminőség még oldalról nézve is tökéletes és a magas fényerő biztosítja a képek élénk és átütő megjelenítését. A Samsung DB48E kijelző akár napi 16 óra működésre lett tervezve és saját beépített tárhellyel (8GB), valamint integrált WiFi-vel rendelkezik. A kijelző képes a tartalom automatikus megjelenítésére és lehetőséget biztosít korszerű és egyszerű kezelésre okos eszközökről. 

Legfontosabb jellemzők

  • A gyönyörű és éles kép felkelti a nézők figyelmét
  • Komplett platform, beépített médialejátszóval (4 magos processzor és 8GB tárhely)
  • Kényelmes tartalomkezelés, szerkesztés és egyedi minták készítése
  • Tabletről vagy telefonról is elérhető alkalmazásokon keresztül
  • WiFi kapcsolat általi irányítás és visszajátszás saját média könyvtárból
  • Legtöbb hagyományos formátum támogatása, beleértve az élő RSS formátumot is
  • A Magic Clone funkció leegyszerűsíti több kijelző üzembe helyezését (másolási funkciók)

Több mint kijelző

A kijelző rendelkezik az automatikus forráskiválasztás (Auto Source Switching) képességével, ezzel biztosítva azt, hogy a kijelző mindig használatban legyen. Ha az eredeti forrás bármilyen okból fogva nem elérhető, a kijelző automatikusan átvált egy másik forrásra. A Samsung Display DB48E fel van szerelve a harmadik generációs SSSP (Samsung Smart Signage Platform) platformmal, amely megjeleníti a tartalmat bármilyen számítógép vagy médialejátszó nélkül. Ez az egylapkás rendszer (system-on-chip, SoC) a beépített médialejátszóval leegyszerűsíti konfigurációt és feleslegessé teszi a PC meglétét. Az új SSSP-ben megtalálható egy erős négymagos processzor és 8 GB-os tároló, növelve a különböző tartalmak előállításának hatékonyságát, sőt mi több az üzemelési költség is alacsony marad. 

Nem igényel számítógépet

A Samsung MagicInfo S3 lejátszó számos előremutató funkcióval rendelkezik, hogy a prezentációja igazán egyedi legyen. Ez egy átfogó megoldás a promóciós anyagok létrehozására és gyors szerkesztésére. A széles körű funkciók fokozzák a kényelmet és jobb testreszabási lehetőségeket biztosítanak. A Samsung alkalmazásával bárhonnan kezelheti a digitális tartalomszolgáltató rendszerét (digital signage) egy okostelefon vagy tablet segítségével. A mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy módosítson és létrehozzon digitális tartalmat professzionális sablonok használatával vagy akár a kezdetektől fogva saját kezűleg, annak érdekében, hogy a tartalom az összes speciális igényének megfeleljen. Mindkét esetben vezeték nélkül csatlakozhat médiakönyvtárához, lehetővé téve a tartalom rögzítését és lejátszását a kijelzőn. 

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Automatikus fényerő szabályozás

Szín

Szín Fekete

Üzemidő

Üzemidő 16 h/nap
Kód:  WH609m2
Termékszám:  LH48DBEPLGC/EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15