Oldal frissítése

48" Philips 48OLED769

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Előrendelési ár
618 190 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


48" Philips 48OLED769

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Akkor nagyszerű választás lehet számodra ezen Philips televízió. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és AMD FreeSync Premium és 8 s-es válaszidő örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Azért, hogy a fantasztikus látványon túl nagyszerű hangzásban is részünk legyen, 20W-os hangszóró felel. Ezen Philips Smart TV a fejlett Linux operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy egészen lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomag része.

Televízió 48
Televízió 48

48" Philips 48OLED769 televízió jelentősebb tulajdonságai

  • A nagyszerű Philips televíziónak hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Felejthetetlen látványvilág köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek kedvelőinek
  • A TV 8 s válaszidőt nyújt
  • A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 48" képátló mellett
  • Eme Philips Smart TV a modern Linux operációs rendszerrel van ellátva
  • Egyéb funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X biztosítja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, webböngésző és ECO mode
  • Egyéb népszerű funkciói: hang-kalibrálás
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV és Deezer

Csodálatos látványt nyújt a képernyő

Csak dőlj hátra, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 48" képátló mellett. Eme Philips TV köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, amely lehetővé teszi a hibátlan videó streamelést minőségromlás nélkül. A sötét helyeken a helyi fényerő-szabályozás funkció a felelős a háttérvilágításért. A local diming olyan természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem befolyásolja negatívan a kép világos részeit.

Televízió 48
Televízió 48

LCD LED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Ezen LCD LED technológiát használó TV hihetetlen látványt biztosít. A LED technológiának köszönhetően biztosított a magas fényerő és a ragyogó színek, ami hozzájárul a kiváló minőségű filmnézéshez még jól megvilágított helyiségekben is. A LED izzósort az LCD panel mögött helyezték el, amely biztosítja, hogy a képernyő világos és a kép tiszta lesz.

HDR formátum támogatás

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. A Dolby Vision technológiának köszönhetően gazdag színpalettát kapunk még maximális fényerő mellett is.

Televízió 48
Televízió 48

Urald az összes játékot ezzel a lenyűgöző Philips televízióval

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens gamereket. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és AMD FreeSync Premium funkcióval a játék igazi élmény lesz. Hála a VRR-nek a játékok nagyon szépen és simán futnak, akadozás nélkül, ezenkívül nagyon rövid válaszidőt biztosít a gyors frissítési frekvencia. Ez a remek Philips TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Televízió 48

Használd ki a modern Philips TV összes smart tulajdonságát

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Az smart funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan kapcsolódási lehetőségeket biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA és Miracast. A moziszerű hangzásról olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást nyújt több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ez lehetővé teszi, hogy a hang lényegesen pontosabban és hitelesebben terjedjen a térben. Ezen a TV-n megtalálható a hang kalibrálása funkció, amely lehetővé teszi a hangbeállítások finomhangolását a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV alkalmazkodik a környezethez, amelyben elhelyezték, és beállítja az audio paramétereket annak érdekében, hogy elérje az optimális hangteljesítményt.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a remek Philips LCD LED TV elvarázsol multimédiás funkcióival. Nagyszerű tulajdonságai közé tartozik az átlagon felüli Ambilight funkció. Ez egy beépített világítási rendszer, amely a TV hátulján található. Színes fény használatával fényhatást hoz létre a képernyő körül, amely automatikusan reagál a megjelenített tartalomra. A cél a TV nézés élményének fokozása, illetve olyan benyomás kialakítása, hogy dinamikusabb és nagyobb képernyőt látunk. Ha kezd unalmassá válni a műsor a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely speciális keresési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. A TV Calman Ready jelöléssel van ellátva, ezáltal lehetőségünk van professzionális képkalibrálást végezni a Calman szoftverrel, amit a profi audio-vizuális iparban széles körben használnak.

Színmélység:

10

Méretek:

63,36 × 106,846 × 21 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

61,824 × 5,8 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

13,31 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 48 " (121,92 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Színmélység 10

Rendszer

Operációs rendszer Linux
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2024

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Deezer
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, ECO mode

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Válaszidő 8 s
Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×
Tápellátás AC 220-240V

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 106,85 cm
Magasság 63,36 cm
Mélység 21 cm
Magasság talp nélkül 61,82 cm
Mélység talp nélkül 5,8 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 78,3 cm
Tömeg 13,31 kg
VESA felfüggesztés 300×300

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W
További audió tulajdonságok Hang-kalibrálás

Energiacímke 2021

Fogyasztás készenléti üzemmódban 0,5 W

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Szín

Szín Fém
Kód:  WC390q90
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  48OLED769/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20